Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Ekim '18

 
Kategori
İş Yaşamı - Kariyer
 

Kurumsal Kimliğin Tarzı

Kurumsal Kimliğin Tarzı
 

Kurumsal kimliğin günümüzde çığ gibi büyüdüğü gerçeğini görmezden gelmek imkansızlaşırken şimdilerde kurumsal tarz ve bu konuda stil danışmanlığı veren kişi ve kurumları da göz ardı etmek imkansızlaşıyor. Küçük ve orta ölçekli şirketler de kurumsallaşma yolunda ufak adımlar atmaya başlamışken büyük ölçekli şirketlerin kurumsal giyim tarzına gösterdikleri ilgi her geçen gün artmaktadır.

Kurumsal kimliğin en büyük imzası olan müşteri temasında olan çalışanların giyim tarzları büyük önem taşımaktadır. Artık şirketler müşterilerine imzalarını temas kurdurdukları çalışanları ile sağlamaktadır. Müşteriye dokunan her çalışanın ilk bırakacağı izlenim giyim tarzı ve beden dili oluyor. Bu durumda hem beden dili hem etkili iletişim hem de giyim tarzı geliştirmeleri şirketler için müşteri bağlılığını koruyabilmek adına büyük önem taşıyor.

Kurumsal tarz adına stil danışmanlığı veren kişilere ulaşmak ve bu konuda destek almak çok akılcı ve kolay bir çözüm olmaktadır. Hemen hemen en ulaşılabilir alanlarda bulunan danışmanlar bu konuda şirketlere epey kolaylık sağlamaktadır. Ayrıca tek bir danışmandan hem stil hem de beden dili danışmanlığı alınabiliyor. Çalışmaya başladığınız danışmana sektörünüzde aradığınız ve olması gereken ayrıntılardan bahsettiğiniz durumda tam da sizin hayal ettiğiniz görünüm ve iletişim profilini oluşturuyor ve müşterileriniz ile temas kuran personellerinizi resmen baştan yaratıyor.

Bu konuda aradığınız danışmanlara sosyal medya üzerinden rahatlıkla ulaşabilir ve iletişime geçebilirsiniz. Hemen dönüş alabilir ve çalışmaya başlayarak kurumsal kimliğinizi rahatlıkla oluşturabilirsiniz. Günümüzde tokalaşmanın dahi imza sayıldığı şirketlerde oluşturacağınız profiller marka değerinizi arttırıyor olacaktır.

 
Toplam blog
: 99
: 120
Kayıt tarihi
: 30.03.18
 
 

Merhaba :) Herkesin yazmaya olan isteği ve hayranlığı ile burada buluşabiliyor olmasından çok büy..