Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ağustos '14

 
Kategori
İş Yaşamı - Kariyer
 

Kurumsal SEO nedir?

Kurumsal SEO nedir?
 

KURUMSAL SEO


Günümüzde insanlar SEO’nun ne olduğuyla ilgili az çok bilgi sahibi oldular. Ancak Kurumsal SEO’nun ne olduğuyla ilgili çok insanın bir fikri yoktur. SEO çalışmalarının bir kuruma yönelik olarak yapılmasına kurumsa SEO denir. Sadece o firmaya özel olarak çalışma yapan SEO hizmetidir. Kurumsal sıfatı göz önüne alındığında SEO çalışmasının daha ciddiyet ve itina ile yapılması gerektiğini gösterir. Kurumsal SEO tanımı SEO hizmetinin bireye değil de kuruma yönelik olarak yapıldığını gösterir. Kurumsal SEO’nun tanımına ek olarak Firma odaklı çalışmada diyebiliriz. Bireye ve bir firmaya yönelik yapılan çalışmalar birbirinden farklıdır. Çünkü firmaaların itibarı söz konusudur.

Kurumsal SEO hizmeti yapılırken seçilen kelimelere de dikkat etmek gerekir. Bölge bazlı kelimeler de firmanın isteğine göre kullanılabilir. Zaten firma bazlı çalışmalar olacağından anahtar kelime olarak firmanın yaptığı iş alanında kelimeler seçilmelidir. Bu şekilde anahtar kelime uygulaması yapmak firmanın sitesinin daha çok geri dönüş almasını sağlar. Örneğin bir nalburla Akbank firmasının SEO Hizmeti aynı olamaz. Çünkü böyle büyük firmalar bu konuya daha çok özen gösterirler. Onların amacı sadece google’da üst sıralara çıkmak değil sitelerinin ve kurumlarının itibarıdır. Kurumsal SEO çalışmalarında sektör analizine de özen göstermek gerekir. Sektörün hedef kitlesinin neler beklediğini özenle inceleyerek yapılan çalışmaları onlara göre uyarlamak gerekir. Bu firmanın tıklanma sayısını arttırmak için çok önemlidir. sa

Kurumsal SEO danışmanlığı oldukça önemlidir. Kurumsal SEO danışmanlığı yaparken site içi optimisazyonu tam olarak yapmak gerekir. Bunun yanı sıra sosyal medyayı başarılı bir şekilde kullanmak ve sitenin geri dönüş oranına da dikkat etmek gerekir. Çünkü bu saydıklarımız yapılmazsa doğru geri dönüşler beklenemez. Yukarıda saydıklarımız kurumsal SEO’nun temel unsurlarıdır diyebiliriz. 

 

Kaynak: http://www.necmeddin.com/kurumsal-seo-danismanligi/

 
Toplam blog
: 17
: 1642
Kayıt tarihi
: 29.06.14
 
 

Merhaba, Vatanımı seven biriyim. Boş zamanlarımı siyasi yazıları okuyarak veya yorumlayarak g..