Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Temmuz '14

 
Kategori
Bilişim
 

Kurumsal SEO ve Google Adwords geleceği

Kurumsal SEO kelimesi son zamanlar da SEO sektörünün en popülariteleri arasına girmeyi başarmıştır. Kurumsal firmaların ihtiyaçlarına en iyi şekil de cevap verebilmek için piyasaya sürülen bu yeni kelime varyasyonu ile birlikte sorular da gelmeye başladı. Bu sorulardan biri kurumsal seo ile adwords'un yani Google reklam verme servisinin birlikte nasıl yürütüleceği ve geleceği oldu biz ise bu yazımız da bu sorunuza cevap vermek istedik.

Kurumsal SEO sektörü her zamankinden daha büyük bir ilgi ile karşılanmıştır. Çünkü firmalar milyonlarca dolar lirayı sırf geçici başarı sağlamak üzerine adwordse dökmesi bu adamlarında canını sıkmayı başarmıştır. Bu sebepten dolayı bu yeni sektör ilgi çekmeyi başarmıştır. Firmalar bu gibi durumlar da Kurumsal SEO hizmeti veren kişiye güvenmek zorunda kalmıştır.

Google Adwords'ün geleceği nedir?

Google bu sektörün tekeli ve bu sektörden para kazanmak zorundadır. Bu sebepten dolayı yaptıklarımızın bir önemi olmayacaktır. Google bu sektör de tekel olduğu sürece yapılan hiçbir şey onu durduramayacak ve Adwords'ün önemini arttırmak için attığı hamleler başarılı olacaktır. Bu sektör de 2000 yılından beri başarı olmuş bir arama motoru en az bir 20 sene boyunca tekelliği elinde tutmayı devam ettirecektir.

Kurumsal SEO'nun geleceği nedir?

Her ne kadar firmalar büyük bir umut ve sevinç ile karşılasa da onların çok sevinmemesi gerektiğini söylemem gerektiğini bilmenizi isterim. Çünkü Google, Adwords'ün önemi arttırmayı her güncelleme de tekrar tekrar denemektedir ve şuana kadar yapılan tüm algoritma değişmelerinde ve güncellemelerinde de bunda başarılı olmuştur. Uzun süreli kısa bütçe ile Adwords'e göre daha karlı gibi gözükse de sitenize yapılan çalışmalara ters bir güncelleme geldiğinde sitenize dair bir kalıntı belki bir sabah kalktığınız da Google'da göremeyebilirsiniz.

Kurumsal SEO'nun gelişmesi henüz şuan mümkün değildir. Tekelin elindedir buda. SEO'nun önünü açılırsa Kurumsal SEO'nunda önü açılır.

 
Toplam blog
: 17
: 1642
Kayıt tarihi
: 29.06.14
 
 

Merhaba, Vatanımı seven biriyim. Boş zamanlarımı siyasi yazıları okuyarak veya yorumlayarak g..