Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ekim '09

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Kusursuz makyaj yapmanın sırları

Kusursuz makyaj yapmanın sırları
 

Kusursuz makyaj yapmanın belli püf noktaları var. Eğer bunları tatbik ederseniz, kusurlarınızı kapatabilir, güzelliğinize güzellik katarak hatta, güzelleşebilirsiniz

Makyaja başlamadan önve cildinizi mutlaka nemlendirin. Bu cildinizin hava almasını ve makyajınızın daha kalıcı olmasını sağlayacaktır.

Öncelikle göz makyajı çok önemlidir. Gözlerinizi belirgenleştirebilir ve dikkati gözlerinize çekebilirisiniz. Göz makyajına başlamadan önce göz çevrenize yüzünüze sürdüğünüz fondötenden bir ton açık olanı tercih edin. Göz altlarınıza hafif bir pudra uygulayın. Far sürerken açıktan koyuya doğru uygulama yapın. Dış tarafa doğru daha koyu farı tercih edin. Giysinizle farınızın uyumuna dikkat edin. Kirpiklerinie rimel sürmeden önce mutlaka pudralayın. Bu kirpiklerinizin daha gür görünmesine yardımcı olacaktır. Gölerinizin etrafında kırışıklıklar oluşmuşsa sakın gölgeli far denemeyin

Elmacık kemiklerinizi ortaya çıkarın. Ama abartıya kaçmada. İnce bir allık kullanın

Dudaklarınızın etrafına doğal renkte bir dudak kalemi sürün. Dudaklarınızın renginden yalnızca bir ton koyu olması gerekiyor Kapatıcı yada krem fondötenin üzerine uygulayacağınız ruj, kalıcı olmasını sağlayacaktır.


Evet şimdi makyajınız tamamlandı. Çok aşırıya kaçmadan ama güzel hatlarınızın belirgenleşmesine sağlayacağınız bu makyajı rahatlıkla hem gece, hem gündüz uygulayabilirsiniz.

http://www.turkiyeinternette.com/haber/6902-makyaj-guzellik-kusursuz-makyaj-yapmanin-sirlari.html

TİN
 
Toplam blog
: 384
: 1684
Kayıt tarihi
: 02.05.09
 
 

Yazmayı, okumayı, paylaşmayı, özgürlüğü seven, "BİLGİ"lenirken, "BİLGİ"lendiren dünya insanıyım. Lai..