Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Mayıs '07

 
Kategori
Sinema
 

Kusursuz yabancı

Kusursuz yabancı
 

Keşke adı kadar güzel bir film olsaydı. Ben adıyla bir bağlantı kuramadım açıkçası. Sıradan bir çerçeve içinde yaşatılmaya çalışılan bir gerilim var bu filmde. Filmden çıktığımda ilk yorumum şu oldu: "Artık sürekli aynı şey yapılıyor, sürekli hedef şaşıtmaca oynanıyor."

109 dakikalık film reklamlar ve arayla birlikte 135 dakikaya çıkıyor. Zaten sık sık sinemaya giden bir insana da sıkıntı geliyor gerçekten sürekli olarak aynı reklamları izlemekten.

Bruce Willis izlemeyi sevenler pek de ümitlenmesin bence. Çok da önemli sahneleri yok açıkçası Halle Berry ile öpüşme sahnesi dışında.

İlk yarı çok boş geçen bir film. Ne birşey anlıyorsunuz ne de anlayacakmış gibi hissediyorsunuz. Hani olur ya bazı filmlerde iyi parçayı sona saklarlar, aklınıza böyle birşey olacakmış gibi bile gelmiyor. O kadar boş yani!

Teker teker düşünüyorsunuz o mu katil bu mu derken dediğim yere geliyoruz; artık yapacak bişey kalmadı sürekli hedef şaşırtmaya çalışılıyor filmde. Sahneler de o kadar yavaş ilerliyor ki artık bitse de öğrensek de gitsek diye içinizden geçirmemeniz mümkün değil.

Çok da görmek isterseniz biletinizi alın, gidin güzel bir yemek yiyin, yürüyüş yapın sonra da filmin son 15 dakikasında salona girin herşeyi görün derim ben:)

 
Toplam blog
: 17
: 690
Kayıt tarihi
: 04.04.07
 
 

76 doğumlu olmama rağmen hala 30 yaşındayım. Lisansüstü eğitimli olmama rağmen şu an işsizim. Şiir y..