Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ocak '07

 
Kategori
Siyaset
 

Kutsal Doğu İttifakı

Emperyalistlerin azgınlıkları iyice artmıştır. Büyük Ortadoğu Projesi denilen dünya düzenini değiştirme planı harekete geçmiştir. Bu proje zamanla Kafkaslar'a kadar uzanacaktır. Fazla basına yansımayan son Rus askeri raporunda, en büyük tehlike olarak Nato ve Amerika gösterilmiştir.

Amaç, tüm doğu ülkelerini sömürgeleştirme ve kendi hayvani istekleri için köle olarak kullanmaktır. Tarih boyunca dürüstlüğün, adaletin simgesi olan biz Türkler artık yerimizi belirlemeliyiz. Bu yer tabi ki Doğu olacaktır. Doğu medeniyetin doğduğu topraklardır, en önemlisi bizim kökenimizdir.

Ortadoğu,artık kopma noktasındadır. Mezhep çatışmaları artık son haddine gelmiştir. Bu durum batılı virüslerin işine gelmektedir. Ortadoğu' dan sonra sıra Kafkaslar'a en sonunda da Uzakdoğu'ya gelecektir. BU YÜZDEN, TÜM DOĞU ÜLKELERİNİN ÇIKARLARI TEHDİT ALTINDADIR.

Yüce Önder zamanında kurulan Sadabat Paktı yani Türkiye,İran ve Suriye dayanışması tekrar aktif hale getirilmelidir. Bu pakt, Rusya, Gürcistan, Türk Cumhuriyetleri, Arap ülkeleri'nin katılımıyla ve nihayette Uzakdoğu'yu da ekleyerek Kutsal Doğu İttifakına dönüşecektir. İlk etapta Doğuyu savunma planı olan bu ittifak kısa zamanda batı için büyük bir korku unsuru olacaktır. Dünyadaki tüm dengeler değişecek ve artık diken üstünde oturacak olan, lanetli batı olacaktır. En büyük doğal kaynaklar da askeri güçler de doğudadır. İlk etapta Türkiye-İran ve Suriye Sadabat Paktı' nın tesisi Sayın Anıl Çeçen ve rahmetli Atilla İlhan'ın modelidir.

Suudi Arabistan, bu durumundan kurtarılmalıdır. Suudiler, Mekke'yi kaybetmemek için batılı pisliklere ve özellikle ABD'ye yakın durmak zorunda kalacak kadar kendilerini güvensiz hissetmektedirler. Mısır, batıya yakın durmak zorunluluğundan kurtarılmalıdır. Ortadoğu'da mezhep çatışmaları bitmeli, devlet anlayışları yerleştirilmelidir.

Düşman ortaktır: Batı. Hem de TÜM DOĞUYU YİYİP BİTİRMEK VE SİNDİRMEK İSTEYEN bir batı.

Artık soğuk savaş bitmiştir. Türkiye'nin batıda kalma zorunluluğu yoktur. Sovyetler yıkılmıştır ama Rusya'nın batı karşıtlığı artarak devam etmektedir. Son Rus askeri raporunu yazının başında açıklamıştım. Kurtuluş Savaşı dönemindeki Türk-Rus dayanışması yine aynı samimiyetle başlamalıdır. Kitabımda belirttiğim gibi Kutsal Doğu İttifakı, ilk Rusya'yla ve İran'la başlamalıdır. Benim bu modelim Sayın Tuncer Kılınç'ın beyanatlarıyla paraleldir.

Ama sonuçta her iki model de yani 1- Türkiye-Rusya ve İran'la başlayacak olan veya 2- Sadabat Paktıyla başlayacak olan modeller şu an için uygundur. Önemli olan batıya karşı ilk direnişin başlamasıdır. Artık Türkiye'nin çıkarları ve toprak bütünlüğü, batı tarafından en üst seviyede tehdit edilir hale gelmiştir.

Dikkat edilirse Türkiye, kilit ülkedir. Türkiye artık, batı mikrobundan kurtulup kendi kökenlerine dönmelidir. Türkiye, Kurtuluş Savaşı ile nasıl emperyalizme direnişin simgesi olduysa batıdan kopuşla tekrar doğunun toparlanmasını sağlayacaktır.

Bunun yanında artık Amerika Kıtası da uyanmaya başlamaktadır. Küba kendinden kat kat büyük Amerika'ya yıllardır kafa tutmaya devam etmektedir. Hani Sovyetler yıkılınca Küba ayakta duramazdı?Hala aslanlar gibi ayaktadır. Venezüella büyük bir direniş başlatmış, şeytanın mekanında yani Amerika'da bile Bush'a "az önce şeytan buradaydı, sülfür kokusu geliyor burnuma'' diyebilmiştir. Ayrıca ABD, Meksika'dan çaldığı güney kısmındaki toprakları için endişe etmeye başlamıştır. ABD'nin güney kısmı artık Latinleşmiş ve bir kıvılcım bekler hale gelmiştir.

KUTSAL DOĞU İTTİFAKI'NDA DİN, DİL, RENK, MEZHEP AYRIMI YOKTUR, KUTSAL DOĞU İTTİFAKI'NDA İNSANLIK VARDIR, YANLIŞA KARŞITLIK VARDIR, EŞİTLİK VARDIR.

Hadi Türkiyem yap bu kopuşu artık. Kendi selametin için, doğunun selameti için, Allah rızası için, doğruluğun zaferi için.

NOTLAR

Dünya haritasını açtığımızda, yönlere fazla takılmayalım.

Batı derken, emperyalist amaçları olanları ve onun uydularını kastediyorum. Bunlar ABD, AB(Şu an için 27 ülke), Kanada, Avustralya, İsrail, Ermenistan'dır. Cephe alınacak ülkeler bunlardır.

Güney Amerika ve Meksika'nın çıkarları da emperyalistler ve uyduları tarafından tehdit edildiği için onlar da ittifak yapılabilecek ülkelerdir. Ama öncelik, yakınlığımız dolayısıyla doğudadır.

Bölgemizdeki en büyük 3 güç: Türkiye, Rusya ve İran'dır. Benim modelim, hep belirttiğim gibi ittifakın Türkiye, Rusya ve İran'la başlaması ve anti-emperyalist ülkelerle genişlemesidir.

Ama diğer bir model olan Sadabat Paktı, Kuzey Irak'ın şu an ki durumuyla daha bir aciliyet kazanmıştır. Bu da zamanla anti-emperyalist ülkelerle genişleyecektir.

İsrail hariç tüm Ortadoğu'nun, Kafkaslar'ın, Uzakdoğu'nun kısacası emperyalistler ve uyduları dışındaki tüm ülkelerin çıkarları ve bağımsızlıkları tehdit altındadır. Çin ve Hindistan da ittifak kurulması gereken dev anti-emperyalist ülkelerdir.

Kutsal kelimesinin Türkçe sözlükte 4 anlamı vardır. Kutsal, sadece dini anlamda kullanılmaz. Anlamlar aşağıdadır. "KUTSAL DOĞU İTTİFAKI'NDA DİN, DİL, RENK, MEZHEP AYRIMI YOKTUR" cümlem bu yüzden çelişki değildir.

1. Güçlü bir dinî saygı uyandıran veya uyandırması gereken, kutsî, mukaddes
2. Tapınılacak veya yolunda can verilecek derecede sevilen
3. Bozulmaması, dokunulmaması, karşı çıkılmaması gereken, üstüne titrenilen: "Aile en kutsal varlıktır."
4. Tanrı'ya adanmış olan, tanrısal olan

Kutsal Doğu İttifakı, bir İslam Birliği değildir, bir Ortadoğu birliği değildir, bir Uzakdoğu birliği değildir, bir Kafkas birliği değildir. DÜNYANIN GELDİĞİ ŞU AŞAMADA, BATI TARAFINDAN ÇIKARLARI TEHDİT EDİLEN ÜLKELERİN BİRLİĞİDİR. ABD'YE VE AB'YE KARŞIT ÜLKELERİN BİRLİĞİDİR. ARTIK İNSANCA YAŞAMAK İSTEYEN VE SÖMÜRÜYE DUR DİYECEK ÜLKELERİN BİRLİĞİDİR.

 
Toplam blog
: 6
: 1017
Kayıt tarihi
: 05.10.06
 
 

Üniversite mezunuyum. Basın sektöründe çalışıyorum. Bilgisayar, kitaplar ilgi alanlarım. politika ko..