Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Eylül '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kutsi, "Kalbimdeki Deniz" dizisi ile geri dönüyor

Kutsi, "Kalbimdeki Deniz" dizisi ile geri dönüyor
 

kalbimdeki deniz


Hem şarkıcı, oyuncu olan Kutsi, uzun zamandır dizi sektöründen uzak duruş sessizliği bu sezon bozuyor. Yeniden Pastel Film ve Fox Tv'nin, iş birliğinde Ekim'de, başlayacak Kalbimdeki Deniz Dizisinde Kutsi, Özge Özberk,  başrolünü üstlenecek dizi de beraber buluşacaklardır. Derin duygular besleyen konusunda, entrikalar boy gösterecektir. Geçen sezonun en fazla kanalında yayınlanacak iddaalı projenin, zengin kadrosuyla buluşarak klişelerden uzakta konusuyla dikkati üzerine toplamayı başarmıştır. Fragmanı ise önümüzde ki günlerde kamuoyuna sunalarak akıllarımızda ki soruyu da gidereceğiz. Kulaklarımıza gelen dedikodular doğrultusunda dizinin konusu da yavaştan netliğe kavuşmuştur.

Özge Özberk'in, canlandıracağı Deniz, karakterinin gözünden hikayesi yönlenecek dizi de Deniz, fedakar, iyimser anne rolünü üstlenecektir. Her şeye sahip olan karakterimiz herkesin gözünde mutlu bir evliliğe sahiptir. Eşinin bir gün onu terk edeceği gerçeğini kabullenmiş, kendi tarafında zorlu hayat yaşamaktadır. Bunu asla çocuklarına bellie tmese de sonunda gerçekle herkes yüzleşecektir. Bir gün eşinin gitmesi sonunda, bir daha asla geri dönmeyecektir. Çocukları, yaşlı babasıyla orta da kalmıştır. Nasıl mücadele edeceğini bilmese de eski aşkı olan Mirat'ın, yeniden dönüşüyla hayatı değişmeye başlayacaktır. Mirat, Deniz'e, yardımcı olarak sürprizlerle dolu hikaye de bu sefer gerçek aşkı beraber tadacaklardır. Önlerinde bir çok engel olsa da bununla mücadele etmeyi göze almışlardır.

Fox Tv'nin, yeni sezon promosunda yer alan dizinin çekimleri Eylül ayının başından itibaren başlanmıştır. Kalbimdeki Deniz sizce tutar mı?

Kalbimdeki Deniz

Dizi Tutkunu

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..