Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Temmuz '13

 
Kategori
Doğal Tedaviler
 

Kuvars Kristal Enerjisi

Kuvars Kristal Enerjisi
 

Kuvars


Kuvars; radyasyon yayan cihazların yanında tutun ya da o cihazların yanındayken üzerinizde taşıyın ve ardından topraklayın/bol akan suda tutun bir süre.Radyasyonu emici gücü vardır.

Kuvars bir güç taştır. "Evrensel kristal" denir ve kristaller içinde en tanınmış türdür.
Kuvars, emici, depolayıcı, yükseltici, dengeleyen, odaklayan ve iletilerek enerji artıran bir kristaldir. Evrensel enerji için kanal görevi görür.

Kuvars aynı zamanda, bir enerji formu olarak, düşünce gücünü artırır, yönlendirir.Şifa, meditasyon, koruma ve kanalize için son derece yararlıdır. Kuvars diğer kristallerin enerjileri üzerinde de etkilidir.

Negatif enerjiyi temizler. Aynı zamanda güçlü bir koruyucudur. Kuvars ruhsal büyüme, maneviyat ve bilgeliği artırır, ilham ve yaratıcılığı güçlendirir.
Kuvars Üstat Şifacı taştır.Bu, iyileşme için gereken enerjiyi artırır, teşhis ve iyileşmenin gerçekleşmesine yardımcı olur.

Aynı zamanda gıdalardaki zehiri tespit etmek için tarihsel olarak kullanılmıştır. Kuvars vücudun tüm sistemini güçlendirir. Kuvars kronik yorgunluk, artrit, kemik yaralanmaları, depresyon, diyabet, bağırsak sorunları için özellikle etkili olması ile ünlüdür. Ayrıca zihinsel ve fiziksel enerji, dayanıklılık ve fiziksel gücünü artırmak için kullanılır.
Şeffaf kuvars taç çakra ile ilişkilidir, aynı zamanda tüm çakraları dengelemek ve enerji vermek için etkin çalışır.
Enerjiyi artırdığı için uyuduğunuz odada bulunmaması gerekir.

 
Toplam blog
: 191
: 1283
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

Başlangıçta sadece su ve onun üzerinde salınıp duran sis mevcuttu.  Baba Apsu ortaya çıktı ve tat..