Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Haziran '13

 
Kategori
TV Programları
 

Kuzey Güney'de fırtına gibi bir final, kazananları ve kaybedenleri...

Kuzey Güney'de fırtına gibi bir final, kazananları ve kaybedenleri...
 

Kanal D'nin süper dizisi Kuzey Güney, ikinci sezonunda final yaptı, 80 bölümde bitti.

Öncelikle Ay Yapım’ın senaristinden tüm yapım ekibine, yapımcı Kerem Çatay’ a ve güzel müzikleri yapan Toygar Işıklı’ ya tebrikler, teşekkürler.

Gelelim final bölümüne;

Fırtına gibi esti, sel gibi aktı içimizdeki heyecan. Kuzey’in ağabeyi Güney tarafından kurşunlanması sahnesinde, inanın kimyam değişti. O sahneden dolayı akşamdan beri kendime gelemedim. Bir de araya 2 yıl sonra deyip de ölmüş Ali ile Kuzey’ ın hayal kurguları gelince sormayın. Allahtan Komiser Şeref boş kurşun koymuş. Kuzey ölmemiş. Bayağı rahatladık.

Cemre ve Kuzey sade bir nikah töreniyle evliliklerini imza atarak gerçekleştirdiler. Mutluluklar Cemre Şayak Tekinoğlu. Mutluluklar Kuzey Tekinoğlu. Unutmayın 2 oğlan, bir kız çocuk istiyoruz sizden.

Dizinin Kazananları – Kaybedenleri:

Kuzey Tekinoğlu (Kıvanç Tatlıtuğ); Dizimizin sınır tanımaz, çabuk parlayan, ama tertemiz bir yüzü ve kalbi olan Kuzey, her şeye (ağabeyine) rağmen kazananı oldu. Hem aşkta hem işte kazandı. Şirketi hem Orta Doğu’ a, hem Avrupa’ a açıldı, Dünya devi oldu.

Cemre Şayak (Öykü Karayel); Güzel mi güzel, ne istediğini bilen tatlı kızımız Cemre, istediği tek şeyi aşkını sahip oldu.

Güney Tekinoğlu (Buğra Gülsoy); Dizinin en büyük kaybedeni. Hem karısını, doğacak erkek çocuğunu, hem de parasını kaybetti. Hapislere düştü. Hapishane köşelerinde dalıp, dalıp gidiyor.

Banu Sinaner (Bade İşçil); Hayatını kaybederek ödedi. Hem de yeni doğacak çocuğunu da feda ederek. O da dizinin mutluluğu hak eden, ama sonunu kötü bitirenlerindendi.

Barış Hakmen (Onur Öztürk); Hem kazanan hem de kaybedeniydi bence. İntiharı ondan beklerken kardeşi yaptı. Sonu meçhul. Herhalde yurtdışına kaçtı. Hem de bol parayla. Ama aşk ve evlilikte kaybetti. Cemre ile kağıt üstünde evlilik, Venüs ile gerçekleştiremediği evlilik.

Simay Candaş (Hazar Ergüçlü);Kazananlardan biri. Çok sıkıntı çekti.  Badireler atlattı. Hem para hem de İsviçre’de eğitim ödülü kazandı.

Burak Çatalcalı (serhat Torman); Sinaner’lerin üvey kardeşi.O da dizinin kazananlarından. Barış hisselerini alarak servet sahibi oldu. Katmanoğlu şirketinin küçük ortağı oldu.

Gülten Şayak (Zerrin Tekindor); Hem kazanan hem kaybedenlerinden. Kızı mutluluğuna erdi. Sevindi, kendi evlilik dileği tutmadı. Arkeoloğu kaçırdı. Fotoğrafçı Hüseyin beyi kendi istemedi.

Handan Tekinoğlu (Semra Dinçer); Bir oğlu evlendi, mutlu oldu. Bir oğlu hapse düştü, kahroldu.

Sami Tekinoğlu (Mustafa Avkıran); Handan hanım ile aynı potada. Hem üzülen hem sevinenlerinden. Yeni karısı yönünden pek de hoşnut sayılmaz.

Fotoğrafçı Hüseyin bey, Kuaför Gülten hanımı çok istedi, olmadı. Kızı  Zeynep Kuzey’i sevdi olmadı. O da kaybedenlerinden diyebiliriz.

Komiser Şeref'in evliliği Ağustosa kaldı. Onlarda mutlu olacaklar.

Burada Zeynep’in Ali ile ilgili slayt gösterisi nikahta büyük sürpriz oldu. Ve herkese duygulu anlar yaşattı.

Acısıyla, tatlısıyla güzel bir yapımdı.

Önümüzdeki sezon Ay Yapımdan en az Kuzey Güney tadında, daha kaliteli yapımlara imza atması diliyorum.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..