Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ekim '14

 
Kategori
Güncel
 

Kuzey Irak planının devamı

Kuzey Irak planının devamı
 

Plan adım adım devam ediyor. PYD ye yardıma giden KDP güçleri, Irak Terör Örgütü İŞİT (D) denilen “yalancı İslam” örgütüne karşı savaş için, gerçek adı Arapşehri olan Kobani denilen şehre gidiyor.

Bundan sonra ne olacak? İŞİT ile PYD ve KDP güçleri göstermelik olarak savaşacak ve İŞİTİ püskürtecekler. Hatta KDP, Bugün İşitin elindeki bölgeyi yavaş yavaş eline geçirecek. Sonuçta Mesut Barzani Suriye ve kuzey Irak ın tamamını eline geçirecek sonuç olarak büyük kürdistan devletini K-U-R-A-C-A-K.  Zaten, Barzani, o bölgedeki kürtlerle bir anlaşma imzaladı. Tümünü bir araya toplayarak onların başında lider gibi duruyor. Barzaninin ifadesine bakınız:  “ işit olayı kürtler için müjde olmuştur!” diyor.

Peki, Mesut Barzani kim? YAHUDİ olan dedesi, orada bir devlet kurulması için önemli bir miktarda altın hazine bırakmış olan şahsın torunu!

Kuzeyırak’a atılmış olan, başında Mesut Barzaninin bulunduğu İSRAİL devlet tohumu yavaş yavaş büyütülüyor.  

Bölgede kurulan bu devlet, petrol ile Kuveyt misali halkı zenginleştirecekler. Bunu gören Türkiye’deki kürtleri de buraya katılmak isteyecektir.

2023 e kadar orada mutla bir devlet kurulmalıdır. Aksi halde Lozan anlaşması 2023 de bitiyor ve o bölge Türkiye nin toprağı. Bütün çaba o bölgeyi Türkiye’nin elinden almaktır.  

Eğer Türkiye kısa zamanda Nükleer silaha sahip olamazsan bunları bekleyelim… Önümüzdeki süreç bu.  

 
Toplam blog
: 358
: 1023
Kayıt tarihi
: 03.09.08
 
 

  Ne elimde garantim var ikinci bir soluğu almaya Ne aklım erer dünyayı yıkıp ta yeniden ya..