Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ekim '08

 
Kategori
Doğal Tedaviler
 

Lahana yağı

Lahana yağı
 

LAHANA YAĞI


Kilo problemini çözmek çok kolay değildir bilirim üstelik problem sadece zayıflamak olmazda bazen.
Nasıl yani ?? Yani şu, siz kilo verirsiniz, hani göbek olduğu yerde kalır yada basen veye selülit vb. belki çok can sıkıcıdır ama öyle işte. Kullanmış olduğunuz ürün veya uyguladığınız diyeti sadece oraya yönlendirme şansınız yoktur. Özellikle sezeryan doğumları ya da yaradılış özellikleri bakımından bir çok insan bu sorunla yaşar, ya da yaşardı artık böyle olmak zorunda değilki neden çünki artık LAHANA YAĞI var.
Şimdi ! lahana yağı nedir?

Lahana yağı % 100 lahana tohumlarından sıkma (soğuk pres)yolu ile elde edilen bir yağdır yani sebzenin kendisinden fermente edilerek alınmaz.
Bu yağ, yağlı olan bölgelerdeki yağ katmanlarının çözülmesine yardımcı oluyor ve düzenli uygulamalardan sonra yaklaşık 5 cm, bir ay gibi bir sürede inceliyor, ayrıca selülit sorunlarında güvenle kullanabilirsiniz.

Uygulama: Aşağı yukarı hareketlerle masaj yapılıp sorunlu bölgeye yedirilir, spordan önce veye gece yatarken uygulanması daha uygundur. fiyatına gelince 150 ml lik şişe içinde 20-25 ytl civarı kazıklanmayın ve alırken tohum sıkma olup olmadığına muhakkak bakın.

Bol şanslar ZİYAFET AKTAR
Aktar Zatobek

 
Toplam blog
: 40
: 8352
Kayıt tarihi
: 24.06.07
 
 

Bitkisel ürünler satan bir işletmem var. 1994 yılından beri bu sektörde  bulunmaktayım. Satış..