Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Nisan '14

 
Kategori
Tenis
 

Lale Cup’ta İpek Soylu ve Pemra Özgen 2. turda

İpek Soylu, Çağla’yı 3 sette yendi

İstanbul Göztepe’de düzenlenen 50 bin dolar ödüllü ITF Lale Cup’ta ilk turda İpek Soylu, Çağla Büyükakçay’ı 1-6/6-3/6-2 ile geçerek ikinci tura yükseldi.

İpek Soylu

İki Türk tenisçiyi ilk turda eşleştiren kura çekiminin ardından bugün korta çıkan Türkiye’nin 1 numarası Çağla ile genç yeteneği İpek’in mücadelesi iyi bir tenise sahne oldu.

Geçen hafta Kuala Lumpur’da WTA seviyesinde aynı turnuvada iki maç kazanan ilk Türk kadın tenisçi olan Çağla maça iyi başlayarak ilk seti kısa bir sürede hanesine yazdırdı. Çağla ikinci sete de servis kırarak başladı ancak 1996 doğumlu İpek seviyesini yükseltti ve 0-3'ten maçı çevirdi.

Son sette daha üstün taraf olan İpek Soylu, ikinci tura yükseldi. Genç tenisçinin bu turdaki rakibi Sofia Shapatava – Maria Elena Camerin maçının galibi olacak.

Pemra Özgen, Başak Eraydın’ı 2-0 yendi.

Pemra Özgen, Başak Eraydın’ı 6-2, 7-6'lık iki set sonunda geçti. İkinci turda Boev-Beygelzimer karşılaşmasının galibiyle oynayacak.

Pemra Özgen geçtiğimiz günlerde Malezya’da düzenlenen WTA Kuala Lumpur’da Cibulkova’ya maalesef 1.turda 6-1,6-3 yenilmişti.

Çiftlerde doludizgin

İpek Soylu Başak Eraydın

Lale Cup’ta çiftlerde Pemra Özgen / Çağla Büyükakçay çifti, Ayla Aksu / İnci Öğüt’ü 4-6, 6-3, 10/2'yle geçerek çeyrek finale yükseldi…

Beygelzimer/Kozlova ikilisini 1-6, 6-4, 13/11 ile deviren Başak Eraydın ve İpek Soylu’da, Lale Cup’ta çiftlerde çeyrek finale çıktı.

 

 
Toplam blog
: 6
: 113
Kayıt tarihi
: 19.02.14
 
 

16 senelik tenis oyuncusu müteakiben aktif tenis yorumcusuyum. Tenisi ülkemizde hakettiği yere ul..