Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Mayıs '13

 
Kategori
TV Programları
 

Lale Devri setinde dayak iddiası!

Lale Devri setinde dayak iddiası!
 

Lale Devri Show'da başlayan ancak tutmadı diye yayından kaldırılacakken Fox tarafından alınan ve gayette iyi reyting alır hale gelen bir yapım. 3 sezondur cumartesi günleri entrikanın dibine vurmakta. Ama artık sıktığını hepimiz biliyoruz aslında..

Bugün bir iddia ortaya atıldı. Dizi de Necip Bey karakterini oynayan Kenan Bal ile İkbal Hanım rolündeki Gül Onat arasında gerçekleşen bir tartışma sonucu; Kenan Bal'ın Gül Onat'ı tokatladığı iddia edildi.. Bu ne kadar doğrudur diye düşünürken bu konuda Uçankuş sitesinin haberini okudum. Onlar da bu iddiayı gündeme getirmişler ancak şöyle bir ifade var: 

"'Olayla ilgili ulaştığımız Kenan Bal, "Doğrudur. Söyleyecek bir şeyim yok. 5 hafta önce diziden ayrılmak istediğimi söylemiştim. Bundan sonra ne olur bilemiyorum" dedi..."

Durumun ne kadar vahim olduğu anlaşılıyor heralde... Buna sebebin de Gül Onat'ın setin hazır olduğunu brden fazla kez söylemesiymiş... Böyle bahane mi olur yahu?  Sanki tartaklamaya niyetin varmış da bahane arıyormuş gibi... Allah akıl fikir versin..

Şöyle de bir durum var... Daha önce Leyla ile Mecnun'da da böyle bir olay olmuştu bilen bilir... Orada bu olaya karışan 3 oyuncu(1'i dizinin Leylası) diziden uzaklaştırıldı... Ve dizi bir ara sendeledi,sallandı ama yıkılmadı... 3 hafta sonra 100.bölümünü yayınlayacak... Bakalım Lale Devri dizisi setinde bunun yankısı, tepkisi nasıl olacak..

İnsan ''dizi sıktı diye reklam mı yapılıyor acaba? '' diye düşünmeden de edemiyor ama... Gene de kimsenin günahını almayalım. Dizideki entrikaların, dönüp dönüp aynı yerlere varmanın sonucu bu olsa gerek. Kim bilir?

 

koldasanil@gmail.com

twitter/anilkoldas

facebook/anilkoldas

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..