Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ocak '17

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Lastikli Halı Örtüsü İle Eskimiş Halılara Yenilik

Lastikli Halı Örtüsü İle Eskimiş Halılara Yenilik
 

Lastikli Halı Örtüleri Moda Oldu


Halı Örtülerinde Yeni Moda
 
Lastikli Halı Örtüleri
 
Son aylarda özellikle sosyal medya da sık sık karşılaştığımız halı örtüler, ya da tam adıyla lastikli halı örtüsü ev hanımlarına kolaylık sağlamasının yanında şık modellerle de dikkat çekiyor.
 
Peki Lastikli Halı Örtüsü Nedir?
 
Lastikli Halı Örtüsü Welsoft adı verilen esnek kumaş türünün, altından katlama payı bırakılarak etrafına lastik dikilmek suretiyle, halı üzerine gerilerek serilen ve sabitlenebilen dekoratif bir ürün.
 
Halı Örtüsü, eskimiş ve yıpranmış bir halının yeni görünüm kazanmasını sağladığı gibi, halı deseninden sıkılanların evine yeni bir hava katmak için kullanacağı bir aksesuar aynı zamanda.
 
Lastikli Halı Örtüsü nün kullanım rahatlığı bununla da kalmıyor.
 
Halı Yıkama zahmetinden veya halı silme, silkeleme zahmetinden de kurtarıyor ev hanımlarını. Süpürülebilen, yıkanabilen halı örtüsü modelleri, hem kumaş yapısı itibariyle halı üzerine serildiğinde aynen bir halı gibi görünüyor. Şu an Halı örtüleri modası ev hanımları arasında sosyal medya da fotoğraf paylaşımlarıyla yeni bir ev modası akımı olarak hayatımıza renk katarken de halı mağazaları ve ev tekstili ürünleri satan mağazalarda, Lastikli Halı Örtüsü raflarda yerini almaya başladı.
 
Toplam blog
: 10
: 34833
Kayıt tarihi
: 23.03.14
 
 

Allah'ın doğada insanoğluna sunduğu ve ya unutulmuş yada farkedilmemiş sonsuz nimetleri olduğunu ..