Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ocak '16

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Latin Popo büyütme

Latin Popo büyütme
 

HAYAL ETME! GERÇEKLEŞTİR


Popo kadın ve erkek vücudunda estetik açıdan çok önemlidir. Kadın ve erkek vücudunda en dikkat çeken bölgelerin başında gelmektedir. Aşağıya sarkık veya çok küçük şekilsiz popo biçimi bacak boyunu da etkiler ve göze hoş gelmemekle beraber kişinin psikolojisini negatif yönde etkiler ve öz güven eksikliğine yol açar. Ancak dolgun ve şekilli bir popo hem estetik görünüm açısından hem de öz güven açısından kişiyi pozitif yönde etkiler.
 
Popo şekillendirme için uygulanan estetik işlemler popo protezi ve yağ enjeksiyonudur.
 
Popo Protezi
 
Popo dikleştirme ve dolgunlaştırma için kullanılan protezler her iki popo arasında yapılan kesi işlemi ile yerleştirilir. Operasyon sonrasında dışarıdan kesinlikle bir iz gözükmez. İşlem için kullanılan silikonlar özel olarak üretilir ve göğüs büyütme estetiğindeki silikonlar kadar son derece sağlam,sağlıklı ve güvenilirdir. Silikon protezler dışarıdan hissedilemeyecek ve estetik bir işlemin gerçekleştiği anlaşılamayacak şekilde kas içerisindeki uygun bölgelere yerleştirilir. Popo protezi ameliyatından sonra kişi aynı günde ayağa kalkıp yürüye bilir. İşlem genel anestezi ve ya spinal (bel aşşagısı) anestezi ile gerçekleştirilir. İşlemden sonra kişi her ne kadar aynı gün ayağa kalksa da sosyal hayatına dönmesi ortalama 1 hafta kadar alır.
 
Yağ Enjeksiyonu
 
Yağ enjeksiyonunda popoya enjekte edilen yağ vücuttan alınır. Yağ enjeksiyonu için alınan yağ Liposuction yöntemi ile alınır ve saflaştırılarak popo içerisine enjekte edilir. Bu işlemden sonra dikiş atılmaz ve iz de kalmaz. Yağ enjeksiyonunda enjekte adilen yağ miktarının küçük bir kısmı 1-2 hafta içerisinde erir. Bu yüzden popo estetiğinde istenilen popo boyutundan daha fazla miktarda yağ popoya enjekte edilir. Bu enjeksiyon miktarını ayarlamakta doktor tecrübesi çok önemlidir.
 
İşlemin Artıları
 
Yağ enjekte edilerek büyütülen ve şekil verilen popolarda aynı zamanda liposuction işlemi de uygulandığı için vücudunuzdaki farklı bölgelerdeki fazla yağlardan da kurtulabilirsiniz.
 

Saygılarımla

Op Dr Ali Mezdeği

Sitehttp://esteport.com/

Tel : 0212 241 3 241

 
 
 
 
 
 
 
 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..