Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Mart '07

 
Kategori
Mizah
 

Laz Temel’ den değil, “ tiger ” dan gülmece

Laz Temel’ den değil, “ tiger ” dan gülmece
 

Bu yazımda sizlere çok sevdiğim bir dostumun hayatından kısa kısa notlar geçeceğim. Önce size kısaca ondan bahsetmek istiyorum. Bu yazımızda sevgili dostumuzdan “Tiger” diye bahsedeceğim, yani kaplan diye! Çünkü Bursa camisasında tanınan, sevilen, saygı gören birisi, benden bahsedeceksen bile lütfen adımı acıklama, Bursa’ya rezil olmayayım dedi!

Bu dostumuzun mizahi yönüde çok iyidir aslında, ne zaman canımız gülmek istese, ne zaman bir dost eline ihtiyaç duysak hemen ona koşarız, ne de olsa yaşlı bir kurt
Hayat tecrübesi çok fazla. Ama nedense kendi özel hayatıyla ilgili herşeyi eline, yüzüne bulaştırmak da üstüne yoktur.

Şimdi gülmeye hazırlanın!

1 ) Mudanya sahilde it gibi titremek nasıl bir duygu

Bu olay yaklaşık 10 yıl önce gelişiyor, malum ülkemizde kadınların erkeklere güveni çok azdır, ama tigerin bir eşi var, dünya tatlısı bir abla, hemde çok misafir perverdir!

Ablamız o zamanlar bir yufkacıda çalışmaktadır. iş yerinde kadınlar kendi aralarında konuşurken, herkes eşine güven duymadıgını söyler nedense
Ama bizim ablamız, aksini iddaa eder, ben eşime güveniyorum, o beni aldatmaz der ve diger kadınlardan tepki görür, bunun üzerine bizim tigere bir oyun oynamaya karar verirler.

Bizim tigerin iş yerine bayanlardan biri telefon açar, tigeri çok beğendiğini, aynı mahallede oturduklarını, hatta cocuklarının adına varıncaya kadar onu tanıdıgını anlatır ve bizim tigerle mudanya sahilde buluşmak ister, bizim tiger önce yok falan desede , aynı zamanda içinin yağlarıda erimektedir, arayan kadının ısrarına dayanamaz ve Cumartesi günü saat 11.00’da mudanya sahilinde buluşmayı kabul eder gün gelir Cumartesi olur, bizim taygır evde süslenir, giyinir, kuşanır evden tam çıkacak, ablamız taygırcım nereye gidiyorsun diye sorar.

Tiger cevaplar hayatım mudanya’da arkadaşlarla buluşacaz der. peki hayatım iyi eglenceler der, ablamımız sinsi sinsi gülmektedir. Bizim tiger büyük bir heyecanla evden çıkar, mudanya sahile gelir, bir kış günü hava soguk, bekle bekle randevuya kadın gelecek, hiç gelen olur mu?

Bizim tiger 3, 4 saat sogukta bekledikten sonra umudu kesilir garibimin ve tilki kürkçü dükkanına dönmeye karar verir.

Eve gelir ve tam 10 gün zatürreden yatar. Yahu tiger bir kadın 3, 4 saat beklenir mi hiç

2 ) Siz hiç msn’de karınızı ayartmaya çalıştınızmı

Bizim tiger aynı zamanda msn hastasıdır ve son zamanlarda çok yaygın olan sevgili bulma sitelerinede üyedir, bir gün msn yazıyor, bir bayan bizim tigeri msn kaydetmiştir, bayan ismini gören tiger, hemen kabuleder, başlar yazmaya, bu arada yazıştığı bayan eşidir, ama bizim tiger bunu bilmemektedir. ablamız başka bir şehirde ikamet ettiğini söyler, bizim tiger olsun ne farkeder ki, benim altımda arabam var, yalova da yazlık var ben gelir seni alırım gideriz yazlıga der, ablamız bir taraftan yazar bu arada da bizim tigeri iş yerinden arar, bizim tiger eşine çok meşkul oldugunu, işlerin yogun olduğunu ve eşini arayacagını söyler, msn yazışma böyle hoş bir sohbetle biter, bizim tiger akşam eve gelir yenge nasıl gecti günü diye sorar, bizim tiger cevaplar valla hanım bu gün çok yogundum der, yenge hemen cevabı yapıştırır, bu kadar yogunlukta nasıl vakit buldun msn kadına der, hatta bu hafta sonu onu alıp yalovaya yazlıgamı götüreceksin diye, bizim tiger cevabı yapıştırır, sen benim en büyük aşkımsın, onlarda benim sanal aşkım

kaynak : Tiger
Resim : www.balca.net

 
Toplam blog
: 313
: 2778
Kayıt tarihi
: 15.03.07
 
 

16.10.1974 Samsun / Havza doğumluyum. Şu anda bir lojistik firmasının ortaklarındanım. İşimde ilk..