Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Aralık '14

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

LAZER LİPOLİZ ZAYIFLATIR MI ?

LAZER LİPOLİZ ZAYIFLATIR MI ?
 

LAZER LİPOLİZ ZAYIFLATIR MI?

       Estetik cerrahi’de gelişen yöntemler ve teknolojiler;  her geçen gün yağ alma işleminde farklı seçenekleri sunmaktadır.  İnsanlar son yüzyılda zayıflamak, daha fit gözükmek ve daha sağlıklı olmak için farklı yollar denemektedir. Bu yöntemler içinde;  zayıflama ilaçları, zayıflama çayları, şok diyetler, diyetisyenler, psikologlar,  hipnoz ile zayıflama, akupunktur, yoga ve pilates, spor salonları, Awt, klasik liposuction, lazer lipoliz, smart lipo, vaser liposuction, lazer liposuction gibi bir çok seçenek vardır.

     Lazer Lipoliz ise ameliyathane ortamı olmadan uyguladığımız bir yağ alma işlemidir. Kullanım alanları sınırlıdır. Çok fazla miktarda yağ alınacaksa lazer liposuction yöntemini tercih etmekteyiz. Ama ne lazer lipoliz ne de lazer liposuction;  bir kilo verme veya zayıflama yöntemi değildir. Lazer lipoliz ile zayıflama tercih edilen bir yöntem değildir. Lazerle yağ alma daha çok vücut şekillendirme, bölgesel yağlardan kurtulma yöntemidir. Genelde ben kliniğimize gelen, kilo problemi olan kişilerde öncelikle diyetisyen ile beraber bir yeni bir beslenme alışkanlığının oluşturulmasını istiyorum,  ondan sonra eğer yeme bağımlılığı gibi problemleri varsa psikoterapi öneriyorum.  Ve destek olarak ya spor ya da AWT gibi sıkılaştırmaya yönelik ek uygulamalar gerektiğini anlatıyorum. Ve eğer kişi bu yaşam tarzını benimseyecekse  lazer yöntemi ile yağ almayı kabul ediyorum. Çünkü bu yöntemlerin hiçbiri kalıcı değildir.  Liposuction yaptırayım her istediğimi yiyebilirim gibi bir düşünce kesinlikle yanlıştır. Ve sonrasında da diyetisyenimizle beraber kişinin vücuduna uygun bir beslenme programı oluşturuyoruz.

        Lazer ile yağ almanın en uygun olduğu problemler bölgesel yağlanmalardır. Kişinin kilo problemi olmadan,  spora rağmen, diyete rağmen  erimeyen yağlar için en uygun yöntemlerden birisidir. Örneğin basen bölgesi, diz içi yağlanma veya düşük bel pantolona bağlı oluşan bel  bölgesindeki yağlanmaları azaltmak spor veya rejim ile mümkün olmamaktadır. Özellikle bu bölgelerde başarılı sonuçlar elde etmekteyiz.

     Sonuçta lazer lipoliz yöntemi  diyet ya da egzersizlerle verilemeyen bölgesel yağlanma ve bölgesel kilolara etkili çözüm getirmektedir. Lazer lipoliz ile zayıflama mümkün değildir,  lazerle yağ alarak daha çok vücut şekillendirme işlemi yapmaktayız. Beden olarak inceltir. Vücudun istenilmeyen bölgelerindeki yağ ve kilo fazlalıklarını alınarak vücudun olması gereken  normal hatlarına ulaşması sağlamaktadır.

Yeni yılda, yeni bir senle, yeni başlangıçlara...

Op.Dr.Eser Aydoğdu

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı

www.eseraydogdu.com.tr

Facebook: Op.Dr.Eser Aydoğdu

İnstagram : @OPDRESERAYDOGDU

Twitter      : @OPDRESERAYDOGDU

 

 
Toplam blog
: 77
: 145
Kayıt tarihi
: 28.11.14
 
 

Estetik Cerrahi dünyasının sayılı kadın cerrahlarından Op.Dr.Eser Aydoğdu  Samsun doğumlu… Erciye..