Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ekim '15

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Leke tedavisi ve ışık Peelıng

Leke tedavisi ve ışık Peelıng
 

Işık Peeling (Enzim Peeling) uygulamasıyla lekelerinize tek seansta veda edin.

Enzim Peeling (Işık Peelingi)

“Melano Out System” adı verilen enzim peeling, salgılanan melaninin koyu renge dönüşmesini sağlayan tyrosinase enzimini baskılayarak ciltteki melanin oluşumunu azaltır. Ciltteki lekeli bölgelerin rengi açılarak etkin bir tedavi sağlanır.

Enzim peeling, melasma ve özellikle hassas ciltlerde güneşe maruz kalmaktan kaynaklanan lekelerin tedavisinde etkili yöntemlerden biridir.

Enzim Peeling ciltte leke oluşumunu tetikleyen mekanizmayı baskılar. TCA ve soyucu asitleri içermez, dolayısıyla yan etki riski minimumdur. 1-4 hafta içinde parlak, tazelenmiş ve lekelerden arınmış bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur.

Enzim Peelingi ( Işık Peeling ) Nasıl Uyguluyoruz?

Enzim Peeling’in ilk başlangıç tedavisi her zaman klinik koşullarda uzman doktor tarafından yapılır. Cilt temizlendikten sonra ışık peeling uygulamasına geçilir. Cilt tipinize bağlı olarak uygulanan maske 8-12 saat arası yüzünüzde kalmalıdır. Uygulamanın ardından maske cildinizde kalarak eve gidilmektedir. Doktorunuz tarafından belirlenen, size iletilen süre sonunda maske suyla yıkanarak temizlenir. İki gün boyunca verilen nemlendirici krem kullanılır. Daha sonra leke için özel kremin kullanılmaya başlanması gerekmektedir.

Işık Peeling İle Ne Tür Cilt Problemleri Tedavi Edilebilir?

• Cildin yaşlılık lekeleri
• Yüzdeki aşırı pigmentasyondan kaynaklanan lekeler
• Derideki koyu lekeler (spotlar)
• Melasma
• Cholasma
• Akne izleri

İlk uygulamadan 2-4 hafta sonra kontrol yapılması önerilir. 3-6 ay boyunca da doktorunuzun önerdiği aralıklarla kontrol yapılabilir. Leke kremine devam edilip edilmeyeceği bu kontrollerde karar verilir.

Op.Dr.Eser Aydoğdu

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı

www.eseraydogdu.com.tr

Facebook: Op.Dr.Eser Aydoğdu

İnstagram : @OPDRESERAYDOGDU

Twitter      : @OPDRESERAYDOGDU

 
Toplam blog
: 77
: 145
Kayıt tarihi
: 28.11.14
 
 

Estetik Cerrahi dünyasının sayılı kadın cerrahlarından Op.Dr.Eser Aydoğdu  Samsun doğumlu… Erciye..