Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ağustos '14

 
Kategori
TV Programları
 

Leyla Hazal Kaya’nın farkına varacak mıyız?

Leyla Hazal Kaya’nın farkına varacak mıyız?
 

Büyük başarılarla dünyayı feth eden dizilerimizle övünüyoruz. Gün geçmiyor ki bu dizilerde oynayan oyuncularımız,  seyredildikleri ülkelerde starlaşmasınlar! Sadece erkek değil, kadın oyuncularımız da aynı derecede beğeniliyor ve takipçileri var. Kadın olarak milyonlarca fana sahip olmak bile bir başarı ölçüsüdür, çünkü kadın takipçiler daha çok erkek oyunculara ilgi gösterir. Dünyanın kanunu bu! Oysa Türk kadın oyuncularda en az erkek oyuncularımız kadar popüler ve beğeniliyor.

Gün geçmiyor ki bu hanımefendiler hakkında medyada bir yazı, resim, bilgi bulmayalım.  Biri var ki üst üste sosyal medyayı sallıyor! Ama bir türlü medya bunu görmemekte ısrarlı, haber dahi yapmıyorlar. Leyla Hazal Kaya sosyal medya üzerinde yapılan bir araştırma ile yine dereceye girdi, fakat basında yerini bulamadı! ”Nefes kesen kadınlar” araştırmasında ilk 15 kadın arasına girdi. Bu araştırma sonucunda dünyanın 7. güzeli Leyla Hazal Kaya oldu ama bizim medya gene görmedi, yine görmedi ve anladım ki görmemekte de ısrarlı.

Gönüllerin tahtına kurulmuş, dünyaca ünlü olmuş, milyonları kendine hayran bırakmış Leyla Hazal Kaya’yı gören yok! İster istemez insanın aklında soru işaretleri ve ünlemler resmigeçit yapıyor. Leyla Hazal Kaya’ya karşı bu tutum neden anlamıyorum. Oysa boy boy bir sürü hanımefendinin haberi yapılıyor da başarıdan bahsetmek bize ayıp mı geliyor? Yoksa sosyal medya üzerinden alınan dereceler mi önemsenmiyor? Ya da illa sansasyon yaratan bir fotoğraf çektirmeli, bir demeç vermeli, bir aşk mı yaşamalı? Aksi taktirde sayfalarda yer aması mümkün mü değil? Soruların bazılarının cevaplarını hepimiz biliyoruz. Hele dizi için, oyuncu için sosyal medya çok önemli ve farkındayız da, peki neden Leyla Hazal Kaya’nın başarısından kimse bahsetmiyor? Kadın güzel, kadın yetenekli, kadın başarılı ama neden haber değeri yokmuş gibi davranıyorlar?

Sevgili Anıl Koldaş’ı bundan ayrı tutuyorum! Aynı gazetede yazıyoruz ve bu konuya ilişkin de bir tebrik yazısı yazdı Anıl. Ben de bu yüzden haberi yazmadım ama yeterince ses getirmemiş olmalı ki başka kimse bakmadı bile Leyla Hazal Kaya’ya. Peki neden, sadece bizim gazete çalışanları mı başarıları görüyor, yoksa diğerlerinin işine mi gelmiyor? Kim ne derse desin Leyla Hazal Kaya, sadece Türkiye sınırları içerisinde kalmadı! Dünyanın önemli isimlerinden bir olma yolunda sağlam adımlarla basamakları çıkıyor, hem ülkemizin hem de kendi adını gurur tablolarına taşıyor!

Artık yazılı basınımız hepimizin bildiği gibi yukarıdan kumandalı haber yapıyorlar, bize ne mutlu ki yazdığımız gazetede özgür yazılar yazabilme şansını yakaladık ve hiçbir baskı görmeden yazıyoruz. Size söylüyorum duyun!

Leyla Hazal Kaya’nın başarı haberlerini ne zaman yapmaya başlayacaksınız? Sizi bilmem ama biz Televizyon Gazetesi olarak her başarıyı gördüğümüz, tebrik ettiğimiz, alkışladığımız gibi Leyla Hazal Kaya başarı haberlerini yazmaya devam edeceğiz. İstediğiniz kadar görmezden gelin “O artık bir dünya starı!”. Bravo Leyla Hazal Kaya! Daha nice başarılara sevenlerinle beraber imza atacaksın ve biz de yazmaya devam edip, seninle gurur duyacağız!

Yolun açık, yıldızın parlak olsun!

Hayatta yıldızınızın hep parlaması dileği ile… 

www.televizyongazetesi.com

 eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..