Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Haziran '07

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Leyla Konuk'un yapıtları Tarihi Tersanede

Leyla Konuk'un yapıtları Tarihi Tersanede
 

"Leyla Konuk'un Yapıtları Tarihi Tersanede" Bodrum'un İlk Tersanesi Olarak, 1775 yılından günümüze kadar uzanan zengin bir geçmişe sahip olan Osmanlı Tersanesi Kaymakamlık Sanat Galerisi Kültür- Sanat Etkinliklerine Evsahipliği Yapmaya Devam Ediyor.

Bu tarihi mekanda haziran ayının ilk sergisi Leyla Konuk'un yağlıboya tablolarına ayrıldı. Sergi, 2 Haziran'dan başlayarak 17 Haziran tarihine kadar görülebilecek.

Bodrum’un ilk tersanesi olarak, 1775 yılından günümüze kadar uzanan zengin bir geçmişe sahip olan Osmanlı Tersanesi Kaymakamlık Sanat Galerisi kültür-sanat etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu tarihi mekanda haziran ayının ilk sergisi Leyla Konuk'un yağlıboya tablolarına ayrıldı.

İstanbul'da doğan, ailesi ile birlikte Almanya'ya yerleşen Konuk, resim sanatına ilkokul yıllarında başladı. Türkiye'ye duyduğu özlemi yansıttığı, cami ve denizin bütünleştiği resimleri ile Almanya'da aynı yıllarda bir çok ödül kazandı.

ıSanatçı, Bodrum ve İstanbul’daki kendi atölyesinde çalışmalarına devam ediyor. Osmanlı Tersanesi Sanat Galerisi'ndeki sergiler, Bodrum Dedeman Oteli tarafından destekleniyor.

 
Toplam blog
: 12
: 1449
Kayıt tarihi
: 24.03.07
 
 

12/07/1948 Gebze / Kocaeli doğumluyum. İlkokulu Yukarı Hereke ilkokulunda bitirdikten sonra astsubay..