Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Kasım '16

 
Kategori
Haber
 

Leyla Somer emekli maaşını sokak hayvanlarına harcıyor

Leyla Somer emekli maaşını sokak hayvanlarına harcıyor
 

Emekli maaşını sokak hayvanlarına harcıyor.

Ünlü sinema ve sahne sanatçısı Leyla Somer kendini sokak hayvanlarına adadı.  Güzel sanatçı, sokakta yaşayan hayvanları  aç bırakmamak ve  onların bakımını sağlamak için sabahın erken saatlerinde yollara düşüyor.

Leyla Somer, aldığı emekli maaşını sokakta yaşayan ve mağdur olan hayvanlara harcadığını  söylemeden  edemiyor. Uzun yıllar sinema ve müzik dünyasına emek veren güzel sanatçı “Sanat dünyasında istisna isimlerin haricinde birçok kişinin sokakta yaşayan ve her türlü şiddete maruz kalan ağzı dili olmayan hayvanlara karşı duyarsız kalması beni gerçekten çok üzüyor. Ben onları doyurmadan rahat uyumam mümkün değil. Mağdur olan bir insan derdini anlatabilir ama ne yazık ki o hayvanlar derdini anlatamıyor” diyerek üzüntüsünü dile getiriyor.

“Gerekirse ben aç kalırım onları doyururum” diyen Leyla Somer, Beylikdüzü, Esenyurt, Bahçeşehir, Küçükçekmece ve civarında yaşayan sokak hayvanlarını doyurmak için elinden geleni yapıyor.

Hayvansever kişiliğinin yanısıra sanat dünyasında da vefa örneği gösteren ünlü sanatçı geçtiğimiz gün düzenlenen bir gecede sanatçı dostu Yalçın Menteş’i de yanlız bırakmadı.

 

 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..