Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Günümüzde hızla tüketilen değerleri gördükçe hepimizin içi acıyor. Ama bu da belli bir yaş grubundaki kişileri kapsıyor. Ben ve benim yaş grubumdaki insanlar ülkemizde bir çok şeyi yaşadık. Savaş gördük, darbeler gördük, tüp ve sigara kuyrukları yaşadık. Renkli televizyonlar henüzbir çok evde yokken, birdenbire ine..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Kulağa kaçan yalan sözcükler...

günaydın..:) İclal Aydın benim de çok sevdiğim yazar ve de oyuncu.. İki aile dizisini de severek izliyorum, -ki ben dizi izlemem- Emre kınay ve İclal Aydın için tv karşısında oluyorum pazartesi günleri... gelelim Tuna Kirmetçi'ye.. Yeni evlendikleri günlerdi.. digiturkun Elmax kanalında Aşk ve Kadınlara Dair program konuğu... İclal sende ne buldu diye Tuna Kiremitçiyi izliyorum.. Evet.. Yakışıklı sayılacak bir tip bence.. bizim erkeklerimiz kara, koyu ten, çoğu kez kaba, kel (o yaş grubu umumiyetle öyle ve itiraz edenler olsa da bu yargımı değiştirmeyecek...) olduğu için dinledim ve izledim.. ruh ikizini bulduğunu, askerlikte yazdığı şiirleri, ilk gördüğü anda nasıl etkilendiğini, onu görmek için aynı yere nasıl hergün gittiğini şiir gibi anlatıyor... olağanüstü aşk denirli ya.. işte öyle... bana göre son yüz yılın aşkı.. bir gün annem, senin iclal ayrılıyormuş kocasından dedi.. ne üzüldüm anlatamam.. sanki benim başıma geldi.. bu arada karakter kullanım bitmiş..:)

26 Haziran 2007 10:08
Abdullah Gül'ün yakınmaları

Önce yazınızı okudum, kızını Paris Hilton'la kıyaslamışlar... bu da bir başka yerde yazıyordu.. konuyu nereye çekiyor.. konu TC anayasasında yazılı olan kanunlar.. kendileri delebilir.. Özal delmişti ilk.. zaten bir kere yapıldıktan sonra gerisinin önemi yok.. yüzsüzlük, aymazlık artık sınır tanımıyor maalesef.. hoşgörü bekliyormuş... neyin hoşgörüsü? yasa bu.. Türbanlı okula gidemezsin diyor yasa. zehir olmuş.. vah vah.. zehir zemberek yazılar yazmak isterdim.. teşekkürler

23 Haziran 2007 09:28
 
Toplam blog
: 4
: 642
Kayıt tarihi
: 22.06.07