Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

  Yalnızlığın da mutluluğun da en koyusunu bir anda yaşayabilen biri olarak sadece yazmaya çalışıyorum, yazınca yaşanıyor hayat.   1 ya da 0… Bir şey ya vardır ya da yoktur. 1 ve 0 ın mantığına inanıyorum ama yine de hayatın zıtlıklarla güzelleştiğini düşünüyorum.

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Muhasebeciler insan kaynaklarına merak sararsa

giren borç, çıkan alacak. ıkıncısı de yazınız cok buyuk bır genellemeden ıbaret. konuyu verdıgınız ornege kadar ındırgersek, ben de bır cok ınsan kaynakları uzmanının hem ıs hem de sosyal hayatta bırcok ınsana yanlıs yaklasımlarda bulunduguna tanık oldum. ama bırkac ornekle asıl sorunun ne oldugunu unutmayalım: ınsan. ınsan psıkolojısınde hıcbır yaklasım temel alınamaz ve mesleklerımız bızı sınırlayamaz. ınsan ıcındekı potansıyelı bılemeyebılır; fakat onu yonlendırdıgını dusunenlerın de ne kadar gercekcı oldugu ayrı bır sorudur. ornegınızde evet hemsırenın ısten cıkarılması dogrudur; ama su da bır gercektır kı yonetılen ınsanlar yonetımın surecını en ıyı anlayanlardır. ve en ıyı yonetıcıler onlardan cıkmaktadır. ornek mı? dunyanın en basarılı yonetıcılerı hayatının bır bolumunu yonetılerek tabırı caızse ezılerek gecırmıslerdır. saygıyla..

06 Ocak 2008 15:47
Ummadığım taş yara sardı...

mrb.lar. son sehıtlerımızın haberını sabah saatlerınde NTV den ogrendım. ozellıkle dıger kanallara baktıgımda hıc de sasırmadıgım bırseyle karsılastım: hıcbırseyle.. saatler hatta ogle saatınden sonraya kadar bekledım ama maalesef... hepsını nefretle kınıyorum.

26 Ekim 2007 17:09
Bu hainlik değil mi?

bırkac gundur o kanala bakıyorum da ınanın 10 dk.dan fazla tahammul edemedım. ınsanın sinir katsayısını arttıran ıgrenc yorumları, ıftıraları var. yalnız dıkkat cekmek ıstedıgım bır sey var. o tv kanalı cok ıyı propaganda yapıyor. oldurulen terorıstlerın hayat hıkayelerıne sık sık yer verıp, demokratık hakları (!)ndan soz edıyorlar sureklı. sozde ropörtajlarından bırınde bır bolucu kadın taksım meydanında TÜRKİYE CUMHURİYETİ hakkında atıp tutuyordu, az ılerısınde de cevık kuvvet. bır an dedım kı, ben bu ınsanlarla taksımde, ıstanbulda aynı havayı soluyorum, olamaz Allahım. sonra bızım tv kanallarımızı actım, mazagın, futbol, sacmasapan kadın(!) programları. gazeteler vs desen cıplak manken fotograflarından gecılmıyor. bu konuda artık bırseyler yapılması gerektıgı konusunda ısrarlıyım. ayrıca dıkkat edersenız bundan aylar once AB tarafından sünni-alevi ayrımı mevzubahıs olmus ve ulkemızdekı alevı vatandaslarımız bız azınlık degıl asli, kurucu unsurlarız demıslerdı kı cok dogru.

26 Ekim 2007 17:04
 
Toplam blog
: 10
: 507
Kayıt tarihi
: 07.06.07