Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Nisan '08

 
Kategori
Mizah
 

Libi ile do (6) Erkeklere müjdeee… Ateşli gecelere hazır olun.

Libi ile do (6) Erkeklere müjdeee…  Ateşli gecelere hazır olun.
 

Resim. Adreas Bretishch. Açıklama mı? Gerek var mı? Kız çok güzel. Güzeli öldürcen hakkını yemiycen.


İddia ediyoruz, bahse giriyoruz artık karınızı tanıyamayacaksınız. Nasıl mı? Tabii ki Amerikan bilim adamlarının yeni buluşu orgazm iğnesi sayesinde. Eğer partnerinizi ikna eder ve bu iğneyi vurdurursanız emin olunki yıllardır, “yok başım ağrıyor, yok dişim ağrıyor “ diye köşe bucak sizden kaçan karınız gidecek yerine bambaşka bir afet gelecek. Biz diyelim Angelina Jolie. Siz deyin Bo Derek. Yok, ama yabancı bizi bozar, biz illaki de yerli karakter tercih ederiz derseniz farz edin ki medar-ı iftiharınız Afrodit’iniz Banu Alkan. Öylesine ki; bu aşıyı kullandıktan sonra roller tamamen değişecek ve gün gelecek siz karınızdan kaçmak zorunda kalacaksınız. Demedi demeyin. Siz bizi dinleyin.

Fakat siz erkekler... Eğer bu dört aylık süreyi en verimli biçimde değerlendirmek ve bir ömür boyu anmak istiyorsanız şimdiden kendinizi besiye çekmeniz gerekiyor. Siz bunun yolunu biliyorsunuz, size anlatmamıza gerek yok ama hatırlatma babında isimlerini anmış olalım. Kendileri pek bi enerji yüklüdür. Duvara tırmandırangillerdendir. Fındık, fıstık, mesir macunu, muzlu süt, cevizli süt, Antep baklavası bunlardan bazılarıdır.

Bu beslenme biçimine karınızın veya partnerinizin aşılanmasından en az bir ay önce başlamalısınız ki partnerinizin ihtiyaçlarına cevap verebilesiniz.

Bir önceki duyurumuzda da değindiğimiz gibi Sn. Başbakan Erdoğan’da bu kampanyamızı can-ı gönülden destekleyeceğini, bu ulvi görev için elinden gelen yardımı esirgemeyeceğini belirtmiştir.

Emin olun ki bu aşı, bu güne kadar kötü giden cinsel hayatınızda devrim etkisi yaratacak, mutlu ve mesut yuvaların, gülen yüzlerin en büyük teminatı olacaktır. İğnenin biraz pahalı olmasından dolayı sizden gelen şikayetleri de göz önüne aldık ve Sn. Erdoğan’la Emekli Sandığı, Bağkur ve SSK güvencesi olanlar için yeni projeler üstünde çalışmaktayız. Bunu da bir başka müjde olarak verelim. Sosyal güvenceleri olmayanlar için ise “banka kredileri ve Yeşil kart gibi” ilerleyen dönemlerde yine üstünde çalışacağımız diğer argümanlardır. Bir sonraki yazı dizisinde aşımızı kullananların cinsel hayatlarında ne gibi değişiklikler olduğunu, deneklerimizin kendi ağızlarından dinleyeceksiniz.

*** Okumayanlar... Konunun daha iyi anlaşılması açısından bir önceki bloğumuzu okumanızı tavsiye ederiz. Linki aşağıda. Saygılar...

http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=101876

 
Toplam blog
: 669
: 1503
Kayıt tarihi
: 19.01.07
 
 

Bir on dört mart sabahı güneş henüz arz-ı endam ederken üzeri yongalarla kaplı, küçük pencereli, ..