Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ocak '08

 
Kategori
Mizah
 

Libi le Do’nun nefes kesen macerası devam ediyor! “Bölüm-2

Libi le Do’nun nefes kesen macerası devam ediyor! “Bölüm-2
 

Libidonuzu değerlidir. Kıymetini bilin!:)


Şimdi efendim. Bazı arkadaşlardan Libi ile Do da ne demekmiş diyen haklı tepkiler aldım. Bu yüzden cümleyi kısaltacak ve birleştirecek olursak libido kelimesine, libido gerçeğine ulaşırız. Libido ise en yalın haliyle cinsel istek, cinsel dürtü demek. Yani evlilik kurumlarının uzun süre ayakta ve dimdik kalabilmesi için evliliğin olmazsa olmaz kurallarındandır. Bu dürtümüzü cicim ayları kıvamında ve seyrinde tutmak istiyorsak bunun için zaman emek ve enerji harcamamız gerek doğal olarak.

Peki, nasıl eski seyrinde tutar koruyabiliriz libidomuzun tansiyonunu derseniz bu yazıyı okumaya devam edin derim. Onu alıp zaman zaman Paris’e Londra’ ya’ Mezepotamya’ya, United of America’ ya gezdirmeniz lazım. Dil öğretmeniz, farklı kültürleri tanıtmanız, farklı kültürlerde Libi ile Do’ lar nasıl ayakta kalıyor, libidolarını nasıl olması gereken seviyesinde tutuyor izlemeniz, gözlemeniz lazım. Libilerinizin ufkunu açmanız onların önüne yeni farklı ve ılımlı seçenekler sunmanız lazım. Eğer gittiğiniz yerlerdeki Libi ve Do’ ların da libido seyri düşükse bir an önce oradan tüymeniz, başka alternatiflere bakmanız lazım.

Fakat her ne olursa olsun öncelikle libi ve do’ larınızı fazla başı boş bırakmamanız, gözlem ve gözetim altında tutmanız lazım. Gözlem ve gözetimi hapis etmek anlamında algılamayın da... Bunu ekmeğini aşını eksik etmeyin anlamında söylüyorum sadece.

Yoksa libi veya dolarınızın başını alıp gitme, yaban ellerde cirit atma olasılıkları çok yüksektir. Ona göre. Bu gibi durumlarda; Atalarımızın “Yerli malı. Yurdun Malı. Her Türk onu kullanmalı” sözcüğünü bulunduğu yerden çıkarıp hemen aktivite etmeniz lazım. Biliyorum çaktırmadan, kaş altından yapılan firari bakış ve kaçamakların Libi lerinizin devrini ve seyrini yükselttiğini, Libido kurumuna yaptığı, yapacağı katkıyı ama...

O firari bakışlar masumane seyrinde kalsa amenna. Size güven olmaz ki. Tıpkı içmeyi bilmediğiniz gibi bu konuda da nerede duracağınızı bilmiyorsunuz libi kardeşler.

Tamam, Rus, United of America, Mezepotamya, Hong-kong hatunları güzel, yalnızca libiler değil doları bile kendilerine baktırıyorlar ama… Bunun bir de dışı seni içi beni yakar tarafı, dünyanın ise bin bir türlü hali var canım.

Demek istediğim bu işin Aidsi var, Hepatit B si var, C si var, D si var, Esi var. Var da var. Libidolarımızı yükselteceğiz diye de canınızdan olmayalım. Değil mi efendim?

Bu konuda ikinci bölümde diyeceklerim bu gadderrr. Amman!... Libidolarınıza iyi bakın. Gün ışığını direkt alacak yerlere koymayın. Mümkünse serin ve kuru yerlerde muhafaza edin. Saydığım ülkeler dışında ara sıra köyleri, köy evlerini ziyaret etmeyi de ihmal etmeyin. En azından Zühtü ile Emine’nin halini hatırını sormuş gönül almış olursunuz. Keyfine demiyor atalarımız tebdil-i mekânda ferahlık var diye. Siz niye bu faydadan faydalanmayasınız?

Bu yazı dizisi devam eder mi daha onu bilmiyorum. O biraz da sizden gelen etki ve tepkilere bağlı olacak. Onun için etki ve tepkilerinizi bizde esirgemeyiniz efendim. Şimdilik kalın sağlıcakla.

 
Toplam blog
: 669
: 1503
Kayıt tarihi
: 19.01.07
 
 

Bir on dört mart sabahı güneş henüz arz-ı endam ederken üzeri yongalarla kaplı, küçük pencereli, ..