Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Doğan Gazetecilik Kurumsal Blog

http://blog.milliyet.com.tr/kurumsal

07 Haziran '10

 
Kategori
İnternet
 

Lider Milliyet.com.tr!

Lider Milliyet.com.tr!
 

Dünyada internet istatistikleri konusunda genel kabul gören araştırma şirketi comScore’un Nisan 2010 raporu açıklandı.

Raporun Türkiye bölümünde, Milliyet.com.tr haber siteleri alanında birinci sırada yeraldı.??Türkiye’nin en çok ziyaret edilen lider sitesi Milliyet.com.tr, Nisan ayında alt kategorilerinde de rakiplerine karşı üstünlük sağlamayı başardı.??comScore’un Nisan 2010 raporuna göre Türk internet kullanıcıları, Web’de geçirdikleri sürenin büyük bölümünde haber siteleri ile sosyal paylaşım medyaları ve arama motorlarını ziyaret ediyor.

??Dünyanın saygın araştırma kuruluşu comScore’a göre, Nisan ayında Türkiye’de internete bağlanan her 100 ziyaretçiden 81’i haber sitelerini tercih etti. Bu 81 kişiden 37’sinin uğrağı ise Milliyet.com.tr oldu.??Yine comScore’un verilerine göre, Türk internet kullanıcıları Nisan ayında Milliyet.com.tr’de 493 milyon dakika harcadı.??Milliyet.com.tr’yi ziyaret eden her bir kullanıcının sitede ortalama kalış süresi ise 7.8 dakika oldu.

TÜRKİYE’NİN LİDERİ MİLLİYET.COM.TR

Yeni medya olarak adlandırılan dijital mecrada, Milliyet.com.tr rakiplerinin önünde yeralıyor.??Türkiye’nin gündemini hızlı, güvenilir bir kaynaktan tüm ayrıntıları ile öğrenmek isteyen ve gün içinde olaylarla ilgili her gelişmeyi yakından takip etmek isteyen internet kullanıcılarının adresi Milliyet.com.tr … Aylık ziyaretçi sayısı, erişim ve aylık sayfa görüntüleme sayıları da Milliyet.com.tr’nin geldiği noktayı ortaya koyuyor.??Türkiye’nin internette düzenli olarak yeralan ilk haber sitesi Milliyet.com.tr, 2010 yılında artık günde ortalama 2 milyon tekil ziyaretçiye erişiyor.??Türkiye’de internetin gelişimine omuz veren ve internetin gelişiminden hız alıp yükselen Milliyet.com.tr’de yenilikler de birbirini izliyor.??

MİLLİYET.COM.TR YÜZÜNÜ YENİLİYOR

Türkiye’nin lider dijital haber alma kaynağı Milliyet.com.tr yakında ziyaretçilerinin karşısına bir sürprizle çıkmaya hazırlanıyor. Milliyet.com.tr sayfa düzenini yeniliyor! Yeni tasarım hazırlanırken ziyaretçilerin haberlere daha kolay ve hızlı erişebileceği bir sistem oluşturuldu. Ziyaretçilerinin Milliyet.com.tr üzerinde daha çok zaman geçirebilmesi de temel alındı.??

VİDEO SAYFALARI NDA ATAĞA GEÇTİ!

İnternet dünyasındaki trendleri yakından izleyen hatta çoğu kez trend oluşturan Milliyet.com.tr son aylarda video haberlerine ağırlık verdi.??Videoların yeraldığı bölümün sayfaları yenilendi, her gün yüzlerce yeni videonun eklendiği dev bir mecraya dönüşmeye başladı.

 
Toplam blog
: 56
: 721
Kayıt tarihi
: 09.02.10
 
 

Doğan Gazetecilik olarak dijital dünyada yaptığımız ve yapacağımız tüm yenilikler ve bizden haberler..