Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mayıs '12

 
Kategori
Futbol
 

Ligde kalakaldık

Ligde kalakaldık
 


Bir sezonu daha geride bıraktık. Son maçta aldığımız bir puanla averajla ligde kaldık. Büyük hedeflerle başladığımız 100. yıl hüsranla bitti.

Zamanı geriye saralım. Geçen sezon sonunda 100. yıl için yapılacak kutlamalar için çalışmalara şimdiden başlanacağı, başarı için hiç bir fedakarlıktan çekinilmeyeceği açıklandı. Takımın başına Reha Kapsal getirildi. Camiada umut ve beklenti arttırıldı.

Sezon başında taraftarı ilk yaralayan şey sezon açılışının yapılmamasıydı. Hazırlık maçlarında farklı galibiyetler alan takımı ve Milan'dan kiralanan Adiyiah'ı izlemek istiyordu Karşıyakalılar. 100. yılımızın sezon açılışı kardeş kulup UEFA finali oynama başarısını gösteren Atletic Bilbao ile yapılan gösteri maçıyla yapılacaktı.  Ama sezon açılışı yapılmadı.

Aslında sezon açılışını Çarşı, her türlü kazadan beladan uzak kalma adağıyla deve keserek gerçekleştirdi. Öyle bir sezon geçirdik ki deveden feyz aldık. Deve neren eğri, nerem doğru ki hesabı.

İlk 5 hafta sonunda sonuncu sıraya düştük, Tavşanlı galibiyeti itici güç olmadı ve Kapsal ayrıldı. Takımın başına getirilen Mustafa Hoca ve devre arası transferleriyle tüm futbolseverlerin taktirini toplayarak maçlar kazandık, puanlar topladık. Başladık bu sefer ilk iki hesapları yapmaya.

Ama bir Kasımpaşa maçı var ki son dakikada yenildik. Bir Buca maçı var ki sahada hiçbir varlık gösteremedik. Bir Denizli maçı var ki öndeyken penaltı kaçırıp son dakikada gol yedik. Bir Güngören maçı var ki gol atamadık. Bu maçlardaki kayıplar ve alt sıradaki takımların ligin zirvesindeki takımlar karşısında kazanmaları bizi ateşin ortasına attı.

Gün geldi çattı kader maçına. Gözler yeşil sahada, kulaklar Sakaryada, ağızlarda yürekten gelen yeşil kırmızı sevda. Maça iyi başladık, posizyonlar yakaladık ama değerlendiremedik. Bir kaç kontra atakla kalemizde tehlike yaşadık. Son 10 dakika sahada yeşil-kırmızı formayı taşıyanlardan utanırken, son düdüklerin çalmasıyla ligde kalakaldık.

 
Toplam blog
: 161
: 1259
Kayıt tarihi
: 03.05.11
 
 

İzmir Karşıyaka'da yaşıyor Maliye mezunu http://www.karsiyakahaber.com/ yazarı   ..