Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ağustos '08

 
Kategori
Futbol
 

Lige en hazır takım

Lige en hazır takım
 

Trabzonspor 1inci seçildi.


Yaptığı transferlerle ilgi odağı olan Trabzonspor Bremen’e karşı adeta şov yaptı. Şimdi sırayla takımları inceleyelim. Galatasaray gerçekten hazır değil. Kimse Galatasaray’ın hazır olduğunu söyleyemez. Meira, Ümit Karan, Kewell gibi oyuncuların sakat olması can sıkıcı. Hazırlık maçlarında gösterdiği performans gerçekten kötü. Acilen bir yıldız hücum oyuncusu alması gereken Galatasaray’ın McCarthy ile anlaşması halinde şampiyonluğun en büyük adayı olur.

Fenerbahçe ise şuan gayet iyi durumda. Guiza’yı alıp Kezman’ı gönderen Fenerbahçe bence iyi bir hamle yaptı. Bu sayede Semih kendisini gösterdi ve Fenerbahçe’nin bence en iyi hücum oyuncusu oldu. Aurelio’yu bonservis bedeli alamayarak gönderen ve yerine Senna’yı alamayan Fenerbahçe Emre’yi transfer etti. Gerçi Emre’de kendisini kanıtlamış bir oyuncu ama Aurelio gibi ön libero da oynayamaz. Genç yetenek Burak Yılmaz’ı da transfer eden Fenerbahçe’nin kadrosu gayet geniş. Beşiktaş’ın Manisa’ya gönderdiği Burak Yılmaz’ın Fenerbahçe’de ki performansını açıkçası merak ediyorum.

Beşiktaş’a bir göz atacak olursak durumu idare eder ama yeterli değil. Dış transferde Sivok. Zapotocny ve Seric’i alarak savunmasına yatırım yapan Beşiktaş aynı zamanda Ayhan Üzümcü, Ekrem Dağ gibi yerli oyuncuda aldı. İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman’ın affedilmesi gündem de ama geri getirilmezlerse defansta geçen sene gibi sorun çıkacağını düşünüyorum. Çünkü Baki Mercimek’in de gitmesiyle tecrübeli isim kalmadı. Gökhan Zan’ın her an sakatlanma riski de var. Kadroya baktığımızda Delgado ile Bobo en iyi hücum oyuncuları durumundalar.

Lige en hazır takım seçilen Trabzonspor ise transferde neredeyse bütün liglerdeki takımları geçtiler. Yabacı transferde kaleci Sylva, Song, Colman, Isaac, Cale gibi oyuncuları alan Trabzonspor Selçuk İnan ve Gökhan Ünal transferleri ile şaşırttı. Ceyhun Gülselam, Onur Kıvrak, Adnan Güngör, Egemen Korkmaz, Sami Büyüktopaç, Ergin Keleş gibi gençleri de kadrosuna aldı. Bence Trabzon’un en iyi iki transferi var. Bunlardan biri Rigobert Song diğeri Gökhan Ünal.

Neyse burada bloğumu bitireyim artık. İyi Günler.

Yorumlarınızı, Sorularınızı bekliyorum.

 
Toplam blog
: 46
: 1055
Kayıt tarihi
: 07.10.07
 
 

1992 yılında Erzincan'da Doğdum. Türk Dili ve Edebiyatı mezunuyum. Halk Edebiyatı ilgilendiğim al..