Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ekim '08

 
Kategori
Futbol
 

Ligte bir iyi, bir kötü, iki de orta takım var

Ligte bir iyi, bir kötü, iki de orta takım var
 

Ligde bir başarılı takım var, bir başarısız takım var, ikide orta derce takım var. başarılı takımın Trabzon spor olduğunu, başarısız takımında Fenerbahçe olduğunu bilmeyen yok. Futbol yorumcularını da hayal kırıklığına uğratan bu iki takım ligde rol değişmişler sanki. Ama diğer yanda başarısız olmasa da başarısız gibi gösterilen Galatasaray ve Beşiktaş var. Bizim yönetici ve medya kadromuz nedense işleri bir maça bağlıyor.

Lig başında kötü idi Galatasaray, kayseri maçında iyi takım dendi. Kayseri'nin ilk yarın Galatasaray maymuna çevirdiğini kimse söylemedi, bir hava ile şampiyonlar ligi maçı vardı. Stea bükreş maçını kaybetmesi ve hatta kendi evinde iki sıfır geriye düşmesi zar zor maçı berabere getirmesi Galatasaray in gücünü gösterdi. Lig maçlarında bireysel başarılar geldi. Maçları farklı sonuçlarla yendi. Bursa spor maçında yenilginin faturası yardımcılara bulundu. Ümit davala gibi tecrübeli bir yardımcıya takımı iyi anlatamadı gerekçesi ile kovuldu. Bu hakan Ünsal'ın da dediği gibi teknik adamı bir gözdağıdır. Bak yardımcını saldık, sende her an gidebilirsin adam gibi oynat takımını.

Ya Beşiktaş metalist maçı sonrası gelen büyük tepkilere dayanamayarak istifa eden, Ertuğrul sağlam. Ertuğrul sağlam'ın istifa etmesi kendi için çok iyi oldu. Çünkü onun takımın başında olduğunu bile bile yönetim bazı teknik adamlarla görüşmesi bununda medya da duyulması onun gururuna yedireceği bir şey değildi. Beşiktaş kendi ile eş değer bile olmayan ama sahada Beşiktaş'ın olmamasından dolayı Chelsea gibi oynayan metalist eleyemeyeceği burada ki maçta belli idi. Burada attığı gol ofsait, rakibin penaltısı verilmemiş, bir topu direkten dönmüş. Kimse bir galibiyet beklemiyordu. Ama böyle farkta beklemiyordu. Ertuğrul'u koltuğundan eden de sanırım bu oldu.

 
Toplam blog
: 352
: 3094
Kayıt tarihi
: 02.08.08
 
 

1989’da Aksaray’ın Eskil ilçesinde doğdu. İlköğretimini 2004 yılında Eskil Cumhuriyet İlköğretimi..