Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ocak '16

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Liposuction zayıflatır mı?

Liposuction zayıflatır mı?
 

Liposuction


Lippsuction ne demek

Lippsuction ameliyatı aslında vücut içerisinde bulunan, zayıflama yöntemleri ve spor ile vücuttan atılamayan yağların cerrahi olarak dışarıya alınması işlemidir. Aslında basit bir ameliyat olup dengeli bir işlme yapıldığında az da olsa zayıflama sağlayan bir ameliyattır. 

Zayıflamak için liposuction yapılır mı 

Tamamen zafıylamak için bu ameliyat yapılmaz. Ama vücudunda bir yerinde dengesi bir yağlanma var ise, bunu gidermek için birebir yapılabir bir ameliyattır. Basenlerde karın bölgesinede gıdı bölgesi gibi ince ve hassas alanlara bile rahatlıkla yapılabilen bir ameliyattır. 

Riskleri var mı 

Ameliyat riski yoktur. Zaten ameliyat öncesinde yapılan tetkiler sonrasında hasta ameliyata alınır. Ve sonuçlarında ciddi bir kaygı görüyor isek, bu ameliyatı yapmayız. Her ameliyatta olduğu gibi standart riskler vardır tabiki. Fakat bu olasılık yolda yürürken bir insanın başına yıldırım düşmesi kadar az olan bir ihtimal kadardır. 

Liposuction kim yapar 

Bu ameliyatı kesinlikle bir estetik ve plastik cerrahi doktoru yapmak zorundadır. Bu yüzden bu ameliyatı başka bir hekime yaptırmak doğru değildir. Ameliyat sonrasında en iyi başarıyı elde etmek istiyorsak bu ameliyatı defalarca yapmış ve el pratiği çok iyi olan cerrhlar mutlaka tercih edilmelidir. 

Liposuction pahalı bir ameliyat mı 

Hastalarımız ilk önce bu soruyu yöneltir. Ama bence ilk soru bu değil bu işte ki tecrübe ve daha önce yapılmış ameliyat referansları olmak zorundadır. Liposuction ne kadar veya kaç para sorusunun cevabı ise, yapılacak olan bölgeye göre değişir demek doğru olur. 

Tam vücut ve muhtelif bölgelerden yağ alınacak ise, ücret artar. Ama sadece gıdı veya kol gibi bölgelerde yapılan ameliyat daha uygun olacaktır. Bu yüzden mutlaka bir estetik ve plastik cerrahi uzmanına gitmeni ve muayene olmanız gerekmektedir. 

Muayene sonrasında yapılacan bölge ve alınacak yağ miktarı belirlenir. Bundan sonra ameliyatın süredi ve işçilik belirlendikten sonra ameliyat fiyatı ortaya çıkacaktır. 

Esteport Estetik Cerrahi ve Saç Ekim Merkezi
Op Dr Ali Mezdeği
 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..