Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Aralık '14

 
Kategori
Kadın Modası
 

Londra'yı melekler bastı. Londra, az daha "buhar " oluyordu.

Londra'yı melekler bastı. Londra, az daha  "buhar " oluyordu.
 

Miranda Keer. Gözler o'nu aradı.


 

 

 

          Girdiğimiz ayın başında, Moda dünyasının devi Victoria’s Secret’in melekleri,  Londra’da moda Show gösterisinde melekler, resmi geçit yaptı. Ve de çok çok alkış aldılar. Ve de  kanatlı melekler, şuhlukları ile Londra’yı ayağa kaldırdılar. Kanatalı melekler, Londra'yı semalarında uçurdu.

KAÇAMAK ARALIKLARLA SAHİLLERDE KUMSALI VE DENİZİ PODYUM YAPAN R. WHİTELEY

         İki yıl önce Vıctoria’s dan ayrılan  baş melek Miranda Keer’in yokluğunun belli olduğu moda gösterisinde başı, Adriana Lima ve Alessandra Ambrosio çektiler. Bu arada soyunma odasına giren bir Türk gazeteci, A. Lima’dan, Acun Ilıca ile aşk yaşayıp yaşamadığını sordu. Güzel manken yanıt vermeyi reddetti. Sadece “ Türkiye, ikinci evlerimden birisi diyebileceğim bir yer” dedi.

ADRİANA lİMA. ESKİMEYEN ÜNLÜ MANKEN.

         Muhteşem salonun sahne arkasında 26 makyöz ve26 saç stilistive 9 manikürcü vardı.  Defilede 47 Vıctoria’s meleği görev aldı. A. Lima, A. Ambrossia gibi dünyanın en gözde top modelleri sahneye çıktığında salon adeta inledi. G. Bündchen, C. Swanepoel, gibi gözde mankenler de tam puan aldılar.

Dünyaca ünlü iç giyim markası Victoria's Secret'ın merakla beklen şovu 2 Aralık'ta gerçekleştirildi. Ağırlıklı olarak kadın iç çamaşırı, pijama, dış giyim, mayo, ayakkabı, parfüm, şampuan ve vücut losyonları gibi ürünlerin satışını yapan Victoria's Secret bu yıl etkinliğini Londra'da gerçekleştirdi

LONDRA, BU MELEKLERİN KANATLARIYLE UÇTU

          Podyumda melek kanatları, kelebek detayları ve kuş tüyleri gibi aksesuarlarla tanıtılan iç çamaşırları, defileyi adeta görsel bir şölene çevirdi. Brezilyalı modeller Adriana Lima ve Alessandra Ambrosio'nin 2 milyon dolar değerindeki 'Fantasy Bra' sutyenlerle podyuma çıkması gecenin en dikkat çeken anı oldu. İzleyicilerden büyük beğeni alan taşlarla süslü iç çamaşırları, koleksiyondaki en gösterişli parçaydı.

         Defilede en dikkat çeken parçalar ise kıdemli modeller Adriana Lima ile Alessandra Ambrosio’nun tanıttığı her biri 2 milyon dolar değerindeki iç çamaşırları Gisele Bündchen, Candice Swanepoel, Adriana Lima, Alessandra Ambrossio gibi dünyanın en gözde top modellerin podyuma çıktığı gecede, hem mankenler hem de iddialı iç çamaşırları modelleri nefes kesti.

         Fırsat bu fırsattır diye de güzel manken E. Rosie Whiteley,  sahillere kaçamak yaparak dalgalar arasında koşarak stres attı

         Taylor Swift, Ariana Grande, Ed Sheeran konserleriyle renklenen defilede boy gösteren 47 Victoria’s Secret Meleği, Türk tasarımcı Serkan Cura imzalı kanatları taktı. Şovda Taylor Swift şarkı söyledi.

1995 yılından itibaren her yıl yılbaşı öncesi düzenlenen markanın bu yılki defilesinin 185 ülkede yayınlanması ve milyonlarca kişi tarafından izlenmesi bekleniyor.

         Öteki yıllara bakarsak, V. Secret’ten ayrılan  kıdemli kanatlı melekler, daha verimli işler yapmışlardı.  Mamullerin görücüye çıkarken, menkenlerin şuhlukları da her hallerinden belliydi. İçlerindeki Baş melek Miranda Keer, çocuğu olduktan sonra Victoria’s tan uzak durdu. Şimdiye kadar gelmiş geçmiş meleklerin başı olarak içlerinde en ünlüsü, Miranda Keer idi.

        Aynı Keer, bilindiği gibi Antalya’da podyuma çıkmış, sempatik tavırlarıyla da  çok beğenilmişti.

EN AKILLISI O ÇIKTI.  SAHİLLERE KAÇAMAK YAPARAK SOYUNDU, DÖKÜNDÜ VE DENİZİ PODYUM OLARAK KULLANDI, KENDİSİNE ÖZEL DEFİLE YAPTI  KUMSALLARDA

AYNI MODA OTORİTESİNİN BİR ZAMANLAR BAŞ MELEĞİ OLAN MİRANDA KEER'İ, GÖZLER ARADI.

( SOLDA ) BAŞ MELEK MİRANDA KEER, SAĞDA İSE  A. LİMA

( MİRANDA KEER SAĞDA ) BU YIL DA YOK V. SECRET DE. AMA ESİNTİSİ VAR.

( SAĞDAKİ MİRANDA KEER )

İŞTE. YILLARIN ESKİTEMEDİĞİ ADRİANA LİMA. ACUN ILICA2YA TAM ÜMİT VEREMEDİ. SUSTU.

İŞTE, DEFİLE DAHA BAŞLAMADAN   DENİZİ VE KUMSALI PODYUM YAPARAK KENDİSİNE SAHİLLERDE ÖZEL DEFİLE YAPAN E. ROSİE WHİİTELEY  (üSTTE )

kKEER, ÖNDE  ORTADA OLAN. GEÇMİŞ YILLARDA BAŞ MELEKKEN.

 

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..