Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Temmuz '21

 
Kategori
Dünya
 

Lorel ve Hardy

Siyasi parti liderlerinin konuşmaları özellikle bir birlerine saygı sınırlarını aşan ithamlarından ve vatandaşa yönelik vatandaşın yaşam koşullarını daha üst düzeylere taşıyacak siyaset üretmediklerinden (tüm partiler) dolayı sinirleriniz bozuluyor ve öfkeleniyorsanız,

Bozulmasın

Öfkelenmeyiniz.

'Lorel ve Hardy' deyiniz ve geçiniz..

Hatta Bıden'in Putin'e 'katil' söyleminden sonra bir araya geldiklerinde sanki öyle bir söz söylenmemişcesine samimi poz vermeleri iyice canınızı sıktıysa ve büyük öfkeyi onlara duyuyorsanız,

Duymayınız,

Canınızı sıkmayınız

Birine Çakmaktaş, diğerine Moloztaş deyiniz ve geçiniz.

Mizah, espri duygularınızı geliştirerek politikacıların söylemlerini gülerek değerlendirmeye çalışınız, önemsemeyiniz ciddiye almayınız.

Demokrasi ve Politika dünyanın en önemli ve en güzel şeyidir ama dünya politikası emperyal ülkelerin elinde barındırdığı için kendi çıkarları doğrultusunda siyaset üretmekte ve üretilmiş olan siyaset sadece dünya insanlarını sömürmek üzerinedir.

Dünyada bir tarafta insan hakları sözleşmesi dururken ABD'nin kan dökmesini hangi demokrasiye hangi insan haklarına sığdıracağız?

ABD ve Rusya keşke kan dökülmemesi için politika üretmeye çalışmış olsalar da Çakmaktaş'a Moloztaş'a benzetmeye çalışmasaydık.

Siyasetçilerin hiç birisini ciddiye almayarak insan sevgisine devam edelim derim.

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..