Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Haziran '09

 
Kategori
Güncel
 

Lost dizisi gibi kazada tek Türk Fatma Ceren Necipoğlu

Lost dizisi gibi kazada tek Türk Fatma Ceren Necipoğlu
 

Temsil resim


Lost dizisini fanatikleri gayet iyi bilirler, birçoklarının da duymuşluğu vardır. Bilmeyenler de bu vesileyle öğrenmiş olurlar.

İşte Lost dizisini andıran uçak kazası ile gündeme düşen Air France uçağının enkazına ulaşılmış.

Brezilya’nın Rio de Janeiro kentinden pazar günü havalandıktan sonra irtibatın kesildiği Fransız Hava Yolları uçağına ait olduğu sanılan enkaz parçaları bulunmuş.

Atlas Okyanusu üzerindeki güzergâhında tespit edilen iki ayrı enkazda herhangi bir yaşam belirtisi tespit edilemediği belirtilmiş.


RİO de Janeiro-Paris seferini yaparken Atlantik Okyanusu üzerinde kaybolan Fransa Havayolları’na ait Airbus 330-200 tipi uçakta tek Türk yolcunun, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü Öğretim Üyesi ve arp sanatçısı 37 yaşındaki Fatma Ceren Necipoğlu olduğu bildirilmiş.


Türkiye’nin sayılı arp sanatçılarından olan Necipoğlu, 28 Mayıs’ta Rio de Janeiro Silahlı Kuvvetler Müzesi’nde başarılı bir arp konseri vermiş. Sanatçı dün Air France uçağıyla Paris üzerinden Türkiye’ye dönüyormuş.


Tabi şu anki bilgilere göre kurtulan olup-olmadığını bilmiyoruz. Ancak şu da var ki böyle feci bir kazadan sağ kurtulan olabilir mi? Ancak dizilerde olur. Tabi mucizeler her zaman olabilir ve belki de kurtulanlar vardır. Umarım olur…


Fatma Ceren Necipoğlu’nun konser videosu


Haber detay

 
Toplam blog
: 656
: 1708
Kayıt tarihi
: 08.12.08
 
 

Allah kimisine “Yürü ya kulum” demiş. Ben onu “Yürü, yaz kulum” anladım. Yürü anca gidersin manas..