Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Ocak '08

 
Kategori
Sinema
 

Lost

Lost
 

izlenmeli


Bir dizi için yazı yazacağımı hiç düşünmemiştim ta ki Lost’u izleyene kadar. Tam üç sezonluk heyecan ve bilinmeze sürüklenmiş milyonlarca seyirci. Neydi Lost, normal bir uçak kazası, tabi bizim bildiğimiz kısmı bu ve o uçak kazasında hayatta kalan bir grup insan. Farklı karakterler, farklı kişilikler ve garip olan normal yaşamlarında birbirleri ile alakalı insanlar -tabi bunu kendileri bilmese de- bizim 3 sezonda gördüğümüz bu. Her şey buraya kadar düz bir eylem içinde ama sonrası öyle garip olaylara sahne oluyor ki galiba yazanlar bile şaşkına dönüyordur olaylar karşısında.

Dile kolay üç sezon bitti ve Ocak 31’de yeni sezonun heyecanı tüm izleyiciyi kasıp kavuracak, şimdiden dördüncü sezonun fragmanları yayınlanmaya başladı ve çıldırmak üzereyim çünkü fragmanlar harika izlemenizi öneririm.

Bir çok yazı okudum dizi hakkında , yeni teoriler ve daha da geriye dönüp 3 sezonda olan biteni anlatan yada kendince anlayıp teori üreten bir çok yazı ama hala hiç kimse fikir sahibi değil 31 ocak günü yeni bir heyecan ve 2008 yılını bize merak içinde geçirtecek olan diziyi izlemeniz dileği ile...

 
Toplam blog
: 29
: 526
Kayıt tarihi
: 31.12.07
 
 

Şafak Soysal Ünıverste öğrencısıyım, yazı yazmayı ve okumayı cok sevıyorum sanırım bu kadarı yeter..