Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ekim '12

 
Kategori
Kent Yaşamı
 

Lüksemburg Büyük Dukalığı Antalya Fahri Konsolosluğu

Lüksemburg Büyük Dukalığı Antalya Fahri Konsolosluğu
 

Lüksemburg Büyük Dukalığı Antalya Fahri Konsolosu-Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürü-Lüksemburg Büyükelçisi


Konsolosluğun Açılış Resepsiyonuna Katılan Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Büyükelçi ve Konsolosa Burdur’u Tanıtıcı Hediyeler Verdi

Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır’ın da katıldığı törenle açılan ve Fahri Konsolosluğuna Halit Bozabalı’nın getirildiği, Burdur, Isparta, Konya, Antalya’yı kapsayan Lüksemburg Büyük Dukalığı Antalya Fahri Konsolosluğu resepsiyonunda Tanır Büyükelçi ve Konsolosa hediyeler verdi.

Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet TANIR tarafından, Lüksemburg Ankara büyükelçisi Bayan Conzemius’a ve Antalya Fahri Konsolosu Halit Bozabalı’ya alaca dokuması, tanıtım CD’si, ceviz ezmesi, Burdur’u tanıtıcı kitap ve CD’lerden oluşan setlerden hediye edildi.

Antalya Fahri Konsolosu Bozabalı’yı Burdur’a ve antik şehirleri görmeye davet eden Tanır, antik şehirleri örneğin Kremna kazılarına Lüksemburg’un sponsor olabileceğini belirtti. Bozabalı da Sagalassos kazılarına Belçika’nın desteği olduğunu Kremna’ya da Lüksemburg’un destek vermesi için üzerinde çalışacaklarını ve en kısa zamanda Burdur’a geleceklerini ifade etti.

Açılış töreninde Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı K. Fahir Genç, Lüksemburg Ankara Büyükelçisi Arlette Conzemius, Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, Antalyalı turizmciler, Burdur ve Isparta’dan gelen katılımcılar yer aldı.

 
Toplam blog
: 510
: 505
Kayıt tarihi
: 04.04.08
 
 

"Cv" Dedikleri Özgeçmişim 1953 yılının karanlık günlerinde Haziran ayının 24. günü, ağaçların mey..