Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Eylül '08

 
Kategori
Güncel
 

Lütfen dikkat!

Lütfen dikkat!
 

Birçok insan aileleriyle birlikte Ramazan Bayramı tatiliyle birlikte 9 günlük uzun tatil nedeniyle Anadoluya akraba ziyaretlerine gidilecek doğal olarak..

Yolculukların bir kısmı havayolu tercihleri olacağı gibi karayolunu seçecek ailelerin çoğunlukta olacağı muhakkaktır..

Haftasonu mesai bitimi sonrası çoğu aileleler ve insanlar özel otoları ve şehirlerarası otobüs araçlarıyla yola çıkacaklardır..

Bayram dönüşü ne yazık ki, her bayram gidiş ve dönüşlerde bilançolar yine çok ağır olacaktır.. Dileğim, hiç bir trafik kazasının olmamasıdır..

Son yıllarda şehirlerarası gidişli-gelişli otobanların yapımı nekadar gelişmiş olsa da, ülkemizde henüz araç sayılarına oran olarak yeterli otobanlarımız mevcut değildir..
Dolayısıyla karayollarımızın üzerinde seyredeceği normal araç sayılarının çok üzerinde araç sayısı seyretmekte ve bu nedenle özellikle Bayram ziyaretleri gidiş-dönüşlerde birçok trafik kazaları yaşanmakta ve onlarca aileler yaşamlarını yitirmektedirler..

Karayollarının yetersizliğinden dolayı yaşanan trafik kazalarından ilgili kurumlarda sorumlu tutulmalıdır, ancak özellikle sürücülerin daha dikkatli olmaları, trafik kurallarına uymaları, hatalı sollamamaları, uzun yol seyrinde kısa aralıklarla dinlenmeleri ve özellikle emniyet kemerlerinin bağlı olmaları gerekmektedir..

Yarın ve sonraki günlerde uzun yola çıkacak sürücüler, bir an önce sevdiklerinize kavuşmanız için lütfen aşırı hız yapmayınız ve hatalı sollamayınız..

Lütfen dikkat.!

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..