Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ekim '09

 
Kategori
Güncel
 

Lütfen sağduyu

Lütfen sağduyu
 

Şehit ve terörist annesi.


Türkiye nereye gidiyor?

Bu gidişi kim tetikledi?. Kim tetiklemeye devam ediyor? Eyy akil adamlar artık kendinize gelin. Hükümet bu kadar duyarsız olamaz.. Suçlusu inanın ki sizsiniz.

Ey Türkiye insanları sakın ola bu tahriklere kapılarak, PKK nın, dış güçlerin yapamadığını siz yapmayın. Toplumu kamplara bölmeyin. Lütfen biraz sağ duyu. Bizi birbirimize düşürmek için tırnak larını sürtenlerin iştahlarını içlerinde bırakın. Sokağa çıkmayın. Bekleyin eğer bu yanlışlarından dönmezlerse , onları sandığa gömerek saltanatlarına son veririz. Asırlardır bir arada yaşadığımız kardeşlerimiz le bizim derdimiz yok.

Bu ülkede aklı başında herkes terör'ün sona ermesinden yanadır. Çığırtkanlık yaparak bu gidişi kardeş kavgasına çevirdiğinizin farkında değilmisiniz.? Değilseniz sizlere acırım. Eğer farkında olmanıza rağmen Hükümetin düşmesi için yangına körük tutmakta iseniz. Siz vatan hainisiniz.

Bu ülkede ki ANA'lara bakın. Çocuğunun birini şehit vermiş diğeri dağa kaçmış. Bilmelisiniz ki, Şehit olanla dağa çıkan arasında ayırım yapamaz bu ana. Hepimiz bu ana'nın yerine koyalım kendimizi. Evlatlarımızın biri şehit biri terörist. Neyi paylaşamıyorlar?

Dağa çıkan evladımız bilseki emparyalist güçlerin oyuncağı. Kendi yurduna, Ana'sına komşusuna ihanet içinde dağda durmaz. Onun dağda olması, kandırılmış olması bizim çocuğumuz olduğu gerçeğini değiştirmez.

O halde doğmamış çocuğa don biçmeye gerek yoktu. Erken öten horoz'u keserlermiş. Şuçlular adalete teslim olsun. Adam öldürmemişlerse eyleme katılmamışlarsa gelsinler hoşgeldiler, sefalar getirdiler. Evladımıza , asker'imize silah çekmişse her katil gibi cezasını çekmelidir. Aklınızı başınıza alın. Adam öldürmüş birini kahraman olarak karşılamak hangi akla hizmet ediyor. "Ne biliyorsun diyorsanız". Siz nerden biliyorsunuz? derim. Türk hukuku kararını versin. Bizlerde beyaz bir sayfa açalım. Deli bizim delimiz sokağa atmamalıyız. Ama öldürdüğü kardeşinin hesabını da sormalıyız.

Katilleri affedelim aptallığından, söyleminden vazgeçin. Dağdan inen çocuğun annesine sorun. Şehit olan çocuğunun hesabını sormayacak mı? Sormayacaksa onun sorunu. Peki bu bayram niye? Kardeş katilleri olarak görünen bu insanlara davullu zurnalı karşılama asla doğru olamaz. Gelenler suçsuz olduklarını kanıtlarlar sa düğünde kol kola halay tutmaya, cephede düşmana kurşun sıkmaya onları bağrımıza bakmaya hazırız.

Demokrasi diye diye demokrasiyi katlettiniz.

AKP ve DTP ye gelince kayıkcı kavgasından vazgeçsinler. Bu kadar toplumdan sakladıkları bu süreçte her ikiside aynı derecede hatalı. Hatadan dönmek erdemdir. Bari çıkın bu milletten özür dileyin. Dilemezseniz. hiç şüphesiz ki bu halklar sizden hesabını soracaktır.

Nasıl mı?

Böyle giderseniz çok yakın....

 
Toplam blog
: 139
: 795
Kayıt tarihi
: 29.09.06
 
 

10.12.1949 yılında Nurhak'ta fakir bir ailenin yedinci cocuğu olarak dünyaya geldim. Ziraat okulunda..