Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Mehmet Sabri HABERVEREN. 15.10.1948 yılında Şanlı Urfa’da doğdum. 966'da İstanbul Ed. Fakültesine girdim. 1968 yılında öğretmenliğe başladım. NABİ isimli fikir ve sanat dergisini çıkardım. 1970`e kadar bu derginin genel yayın yönetmenliğini yaptım. Demokrat Urfa, Yeni Haber gazetelerinde, Anzılha ve Siz dergilerinde yazılar yazd..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Utan/mak

Bir sorumlu, bir yetkili, şehirle ilgilenen birini görebildiniz mi? Sanırım görememişsinizdir. Sorumlu olması gerekenler 24 saat sonra, bu felaketten başkalarının sorumlu olduğunu söylemeye başladılar. Ayamama deresinin beton duvarları ve onun üzerindeki taşıma topraklar ise onları yalanlarcasına sırıtıyordu. bizler bu betonu ve taşıma torakları görmedik göremedik. Kuzu, kuzu söylediklerini dinledik. Tesadüfen yaşadığınıza şükredin.

14 Eylül 2009 02:46
Öcalan'ın dünü ve bugünü

Adam sanki, terörist değil. Sanki hapiste değilde, delik deşik, süzgeç gibi bir kafesle ayrılmış bir odada aramızda yaşıyor. Beyanatlar, demeçler, yol haritaları falan, filan. Diğer hapishanede yaşayan suçlulardan ne farkı var? Oralardaki insanlar neden böyle demeç veremiyor? Mahkumlara, neden böyle çifte standart uygulanıyor? Sizce bunda bir bit yeniği yok mu?

10 Eylül 2009 01:12
 
Toplam blog
: 32
: 401
Kayıt tarihi
: 20.07.08