Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Eylül '09

 
Kategori
Blog
 

M.S. 12000 MB gündemi

Türkiye Gökadası’nı göktaşı seli bastı ve kitlesel yağma olayları yaşandı. Uzmanlar böyle bir şeyin galaksi tarihötesinde binlerce yıldır ilk kez görülen bir vaka olduğunu belirtti. Yağmacıların en çok holografik tv’lere ve istenilen gökadaya ışınlanıp, izinsiz girişle, asgari ücretin binde birine çalışmaya izin veren, meta-fizik siberuzay aygıtlarına rağbet gösterdiği belirtildi. Süper Küme ortalama ücreti, Türkiye Gökadası’ndakinin 1.000 katı.

10.010 Süper Küme elemelerinde Türkiye Gökadası, evinde 100-0 yenildi ve bir rekor daha kırdı.

Süleyman Demirel’in 3.333. klonu Gökada başkanlığı adaylığına başvurdu. Daha önce 333 klonu başkan olan Demirel’in bu isteği camiada infial yarattı. Demirel bu konudaki soruları, dudaklarını büzerek ve ‘3.333’ diyerek yanıtladı.

Süper Küme şeyhülislamı Yerkakan, Vardayok Gökadası’ndaki zübüttümlerin anüsleri olduğu için yenemeyeceğine ilişkin fetva verdi. Zübüttümler, 1 mikrometre ebatında oldukları için, buna nasıl karar verildiği anlaşılamadı.

MB’nin en başyazarı 72, 5. Millet, 10 üzeri 18 kere tıklanarak Yerel Küme rekoru kırdı. 72, 5. Millet, amacının 10 üzeri 41 kere maşallah kere tıklanmak ve Süper Küme rekorunu kırmak olduğunu açıkladı.

Türkiye Gökadası’nda 3.333. liberalizm başladı. Bu kezki başbakanın Çoban Sülü’nün kopyasının kopyasının kopyası bir yapmayay zeka olacağı açıklandı. Bu kezki liberalizmle, Türkiye Gökadası’nın toplam borcunun tüm evren GSMH’sini ilk kez geçeceği sanılıyor. Çoban Sülü 3.333, bunun sürdürebilir bir büyüme olduğunu beyan etti.

‘Anadolu’da 5 Time’ gazetesinin başyazarı bir embriyoya tecavüze yeltenirken yakalandı. Düz Er, bu durumu bilimsel bir deney olarak gördüğünü söyledi.

İkiz Kuleler’in yeri 8.000 yıldır hala boş ve bu boşluk tüm Evren negatif entropilerine büyük bir huzur veriyor.

Tüm Evren’de süregiden savaşlar sayılamadı. Uzmanlar sayıyı ‘10 üzeri N üzeri N üzeri N ...’ ya da ‘limit sonsuz’ biçiminde ifade etti.

MB’un M.S. 100000’de kapatılacağı açıklandı. Blogcular isyan etti. Editörlerde 10.000 yıldır olduğu gibi, tıs yok.

 
Toplam blog
: 2216
: 514
Kayıt tarihi
: 16.08.06
 
 

Serbest yazarım. 1960 doğumluyum. BÜ İşletme mezunuyum. ..