Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Kasım '08

 
Kategori
Futbol
 

Maç değil sanki savaş

Maç değil sanki savaş
 

Taraftarlar ne yapıyor böyle, sanki maça değil savaşa gidiyorlar.

DÜN BASKETBOL KIZLAR

Dün Galatasaray’ın salonunda basketbolde kızlar maçı var. Galatasaray ve Fenerbahçe karşılaşıyor. Son maçı kazanan Galatasaray karşısında Fenerbahçe iddialı. Tribünlerde Fenerbahçeliler yok. Son dakikalarda Fenerbahçe’nin maçı kazanacağı belli ve maç durmuş. Maçı FBTV’de izliyorum, maçı anlatanlar stüdyoda olsa gerek, çünkü tribünlerdeki maçı durduran küfürleri duymuyoruz.

Nedir bu öfke, geçene maçı siz kazanmışsınız, bu maçı da rakip kazansın. Olmaz, hep kendileri kazanacak, yoksa koro halinde küfür etmek hakları...

Tribünlerin görüntülü sesli çekimleri var. Belirlensin o seyirciler ve yaşamları boyunca ne bir salona ne de bir stada girebilsinler. Yaşamlarının geri kalan bölümünde maçları yalnızca televizyondan izlesinler.

BUGÜN BURSA’DA FUTBOL

Bursa’da Bursaspor-Beşiktaş Süperlig maçı oynanıyor. Olaylar çıkacağını başta bildikleri için maça tek Beşiktaşlı seyirci alınmıyor. En kesin yönetim bulunmuş. Böyle olmamalı. O maça Beşiktaşlı seyirciler gelmeli ve olay çıkmaması için tüm önlemler alınmalı. Olay çıkartanlar olursa o kişiler belirlenmeli ve bugünden sonra futbol sahalarının yakınına bile yaklaştırılmayacak yasal düzenlemeler yapılmalıdır. O kişiler maç seyretmeyi haketmiyor.

BUGÜN BALIKESİR

Banvitspor'la Karşıyaka’nın yapacağı Basketbol maçını izlemeye gelen Karşıyakalı taraftarla bir benzinlikte olay çıkarmışlar ve bir kendini bilmez olayları silahla çözmüş ve bir üniversite öğrencisi vurularak öldürülmüş.

İKİ GÜN ÜÇ OLAY

Haftasonunun iki gününde sporumuzda utanç verici üç olay yaşandı. İkisi basketbol, biri futbol. Eskiden basketbolde böyle şeyler olmazdı.

Radikal önlemler gerekiyor, federasyonlar bu sorunları çözecek çalışmalar yapmalıdır, hemen...

Ankara, 16 Kasım 2008

 
Toplam blog
: 1735
: 2429
Kayıt tarihi
: 22.09.06
 
 

27 Mart 1959'da İnebolu Yeşilöz Köyünde doğdum. Yeşilöz Köyü İlkokulu, Yeniyol İlkokulu, İnebolu ..