Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ekim '12

 
Kategori
Sinema
 

Machine Gun Preacher

Bugün bir Pazar akşamı saat 22:45, az önce koruyucu isimli filmi seyrettik ailemle birlikte… Koruyucu isimli bir çok film var o yüzden orjinal adı MACHINE GUN PREACHER (Makinalı tüfekli rahip !!!) , başrolu de Gerard Butler … filmin konusu ise Uganda ve Sudan’da yaşanan iç savaş ve Sam Childers isimli bir Amerikalının gerçek öyküsü… Aksiyon  biyografi türünde bir film !

Uzun zamandır blog yazmamıştım, ama bu film bazı gerçekleri en azından bu yazıyı okuyan insanlara bir şeyler anlatabilmem açısından önemli… Aslında bayramdan önce izleyebilirseniz mutlaka izleyin ki, bayram hem size hem de diğer insanlara sizin aracılığınız ile biraz daha anlamlı olabilsin.

Her ne kadar filmde Müslümanları kötü gösterse de, oradaki o kötülüğü yapan insanların gerçekte Müslümanlıkla hiç bir alakalarının olmadığını açıkça görebilirsiniz. Önemli olan Müslümanlık, Hıristiyanlık değil, önemli olan oradaki insanlara özellikle de çocuklara yardımcı olabilmek.

Lütfen kendi hırslarınızdan kurtulun ve elinizden geldiğince çevrenize yardımcı olmaya çalışın… çünkü yardıma muhtaç çok insan var… özellikle de çocukların mutluluğu için elinizden gelen her şeyi yapın…

Benim hayatımda ki en büyük mutluluklardan biri, bir çocuğu gülümsetebilmek …

Görevimiz;  Dünya’da mutsuz çocuk kalmayana kadar devam edecek …

 

Saygılarımla,

İyi Bayramlar !

  

 
Toplam blog
: 4
: 340
Kayıt tarihi
: 28.05.10
 
 

1975 Almanya doğumluyum. İlk, orta eğitimimi Eskişehir'de aldım. 1997 Osmangazi Üniversitesi - Ma..