Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Kasım '09

 
Kategori
Futbol
 

Maçın kahramanları

Maçın kahramanları
 

mackolik.com


Derbi bitti BJK kazandı. Tebrik ediyorum, temiz, inançlı bir maç çıkardılar ve kazandılar. Yazacaklarım kesinlikle BJK nın galibiyetiyle alakalı değil.

Maçın adamlarından biri bence orta hakem ki bu adamın süper ligde yönettiği tüm maçlarda mutlaka bir eksiği olmuştur ve hala kendisine her hafta maç veren, bu işi organize edenlerin de (işte adı her neyse hakem bilmem ne komitesi) "yahu biz ne yapıyoruz ya da bu adam ne zaman düzelir?" gibi dertlerinin olmadığı kesindir. Kendisi bu maçta da benim taa İzmir'den gördüğüm penaltıyı (ve hayret Toroğlu da böyle söyledi) vermeyerek maçın adamı olmayı haketti. Fazla yorum yapmadan en sade haliyle "görmedi" demek içime sinmiyor açıkçası. Seyredin Aydınus'u ve futboldan neden zevk alamadığınız ile ilgili 100 sorudan birine cevap bulun derim.

Bir de bizim takıma her nasılsa sürekli giren ve şımara şımara ne halt edeceğini bilemeyen, derbi maç öncesinde rakibi motive edecek aşağılamalarda bulunan ve uyarılmayan Kazım'a bakalım. İnsanların gözü önünde herkesin anlayacağını bile bile sen adama ne diye küfredersin? Yan hakem en doğrusunu yaptı ve attırdı. Maç 2-0 iken takımı 10 kişi bırakma düşüncesizliğine açıklama bulmak mümkün değil. Yan hakemin kararı doğruydu ve top taca çıkmıştı ne diye itiraz ediyorsun ki?

Sanırım Daum efendi de BJK'nın hangi sistemle oynadığını çözmüştür artık...

 
Toplam blog
: 59
: 459
Kayıt tarihi
: 21.01.09
 
 

23.11.1977 doğumluyum, nüfus kağıdımdan belli olur memur çocuğuyum. Aslen Erzurumluyum. Evliyim iki ..