Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ekim '15

 
Kategori
Futbol
 

Maçlarda dikkat çeken ayrıntılar

Maç izlemeyi seven biriyim. Maç sırasında ve sonrasında yakaladığım değişik olayları bloğumda paylaşmaya çalışacağım. Dün izlediğim Eskişehir-Kayseri spor maçında seyircilerin maç sonuna doğru yaptığı protesto enteresandı. Ligtv ne kadar sesini kısmak istese de gayet net şekilde duyulabiliyordu.

Maç sonuna doğru Eskişehirspor’un kaçırdığı pozisyondan sonra başkanın tepkisini de yakaladı Ligtv. Gerçekten başkanın durumu zor. Yılların Eskişehirspor’un durumu çok kötü. Kayserispor bu maça gelene kadar 4 gol atmıştı, bu maçta 3 gol buldu. 3.golü atan 19 yaşındaki Oğulcan da gerçekten çok güzel gol attı. Yetenekli biri futbolcu bir türlü atamıyordu. Onun adına çok sevindim. ( http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/9/kayserispor/ogulcan-caglayan-16734 )

Eskişehirspor’un başına gelen İsmail Kartal'ın geçen hafta ilk maçı Akhisar maçından sonra yaptığı açıklama;

“Maçın genelinde bir pozisyonumuz vardı. Bir de yarım sayılabilecek pozisyonumuz vardı. Rakibin hiç pozisyonu yokken duran toptan gol yedik. Maçın hakkı beraberlikti. En az bir puan almamız gerekiyor diye düşünüyorum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Buradan kazanamıyorsak en az bir puan almayı hak etmiştik. Geride kaldı, önümüzdeki maçlara bakacağız. Sakat oyuncularımız, cezalı oyuncularımız vardı, iyi niyetli iyi mücadele ettiler.

İsmail Kartal'ın değişmeyen yönü maç sonu açıklamaları oldu. Fenerbahçe'nin başındayken maç sonu açıklamaları da aynıydı. Takım kaybetse de mücadeleden memnunum futbolcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

 

 
Toplam blog
: 3
: 70
Kayıt tarihi
: 05.10.15
 
 

Merhaba hayatımda futbol bir tutku olmuştur. Amatör olarak yaklaşık 15 yıl futbol oynadım. Maçta ..