Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Kasım '09

 
Kategori
Siyaset
 

Madalya niçin verilir?

Madalya niçin verilir?
 

Madalya övünç ve gurur duyulan kimselere verilir.


Terörist eylemlere katılanlar kürt açılımı adı altında affedilirken, Iraktan Türkiyeye girerken sınır kapısında kardeş kanı akıtanları ya da onlara yardım ve yataklık yapanları kahramanlar gibi karşılayanların zihniyeti belli değil mi?

Terörist eyleme katılanlar pişmanlık yasasından yararlandırılırken teslim olan teröristler pişman değiliz diyorlar bu nasıl bir pişmnlık yasasını uygulamadır anlamıyorum.

Bir gerçek varki bu teröristler yarın aile ve yurt özlemi bitince kesinlikle ayı inlerinde çakallar gibi yaşamak için tekrar dağa döneceklerdir, çünkü onlar vatan hainidir.

Adalete hizmet eden savcılarımızı görev başına çağırıyorum, pişmanlık duymayanların bu ülkede yeri yoktur, onların yeri demir parmaklıkların arkası olmalıdır önü değil.

Onlar vatan topraklarına geri dönüşünde düğün bayram ederken, ben şehit kardeşimin mezarını gördükçe yüreğim yanıyor içim sızlıyor. benim acı günüm doğuda teröre destek verenlerin yaptıklarından pişmanlık duymayan teröristlerin bayramı olmamalıdır.

Sarı kamışta doksanbin mehmedimizi şehit verdiğimiz zaman bizi sırtımızdan vuranlar, rus ordusuna ermenilerle birlik olup ajanlık edenler kimler ise bugün kürt açılımı senaryosunu yazıp sahnede oynayanlardır.

Ülke halkı kör sağır değildir, geçmişte yaşanan gerçekleri çok iyi biliyor, bu açılım zırvalığı devam ettikçe sokaklar dolup taşacak tepkiler çığ gibi büyüyecektir. Nasıl ki avrupada yaşayan halklar kardeşler arasında doğu batı savaşları olmuştur sonuçta er yada geç bir iç savaş kaçınılmaz olacaktır.

Pkk teröristlerini ülke halkı affetti mi ki devlet affediyor, bu ülkenin binlerce masum vatandaşını katledenler yüzlerce binlerce çocuğu yetim bırakanlar binlerce anne babayı gözü yaşlı bırakanlar, bugün affediliyorsa ve bunları affedenler ülke halkı adına teröristle pazarlık yapıyorsa işlenen bir suç vardır suç işleyenlerde yargı önünde hesap vermelidirler.

Kürt açılımı denilen zırvalığı ülke halkı onaylamış mıdır? Hayır bu eyleme kimse ortak değildir. Bu eylem DTP nin işgüzarlığı aynı zamanda bölücü faaliyetlerinden bir tanesidir. Bakınız sınır kapısından girenler zafer işareti yapıyorlar. Bu neyin zaferidir. Türkiye Cumhuriyeti devletine karşı kazanılan terörist eylemin zaferi midir?

Yıllarca aylarca günlerce DTP nin provakatif eylemleri devam ederken devlet ve yargı susmuştur. Ta ki ülke halkı ayağa kalkınca sorumsuzca davrananlar hakkında soruşturma başlatıyoruz denilmektedir. Bu inandırıcı değildir.

Dağdaki terörist eşi güneydoğu sokaklarında kışkırtıcı konuşmalar yaparken yargı neredeydi peki? Kış uykusuna mı yatmıştı?

Bugün şehit aileleri haklı olarak kendilerine hakaret ve saygısızlık olarak gördükleri kürt açılımı eylemine tepki olarak övünç madalyalarını yerlere fırlatıp bu madalyaların değersiz bir madde olduğunu düşünmektede haklıdırlar. Eğer bir madalya veriliyorsa bunun manevi değeri büyüktür. Onu değersiz kılan ise düşüncesiz ve sorumsuzca onur kırıcı davranışlarda bulunanlar ve buna müsade edenlerdir.

Düşüncesizce yasaları değiştirerek esnetip don lastiğine çevirenler bugün bu icraatlerinden ne kadar memnunlar? Yoksa pişmanlık duyanlar var mı onu merak ediyorum. Bu açılım senaryosunun kışkırtmaları sonucunda yarın ya da sonrasında ileriki tarihlerde ülkede daha vahim sonuçlar doğuracağını hiç düşünmemişler midir?

 
Toplam blog
: 193
: 517
Kayıt tarihi
: 28.02.08
 
 

Sinop doğumluyum, ülkesini ve ulusunu seven bir vatansever, her ay devlete düzenli vergisini ödeyen ..