Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Mayıs '10

     
    Kategori
    Kitap
     

    Madalyon

    Madalyon
     

    Kitap kapağından...


    Kitabı Türkiye çapında yayınlanıp okurların beğenisine sunulan en genç yazarı Emine Özge Yıldırım'ın ilk romanı MADALYON edebiyat dünyasındaki yerini aldı. MEDYADAM Yayınları tarafından sunulan eserin en önemli özelliği ise, bugüne kadar hep otuz yaş ve üstü yazarlar tarafından kaleme alınan gençlerin dünyasını bu kez kendisi de henüz on yedi yaşında olan bir yazarın gözüyle okura sunması... Yazar, astral alemin gizemli unsurlarıyla harmanladığı bu başyapıtta, aileyle olan çatışmalardan ilk aşkın fırtınalarına kadar çok önemli gençlik temalarına yer veriyor.

    Romanın konusu özetle şöyle: Aile içinde yaşanan huzursuzluklar nedeniyle Londra'dan ayrılıp Los Angeles Lisesi'nde eğitimini devam ettirmeye karar veren Emily, Melekler Şehri'ndeki yeni yaşamında kendini hem sıradışı bir aşk hikâyesinin, hem de beklenmedik doğaüstü bir maceranın içinde bulur. Büyükbabasından kalan kitaplardan öğrendiği bilgilerle, astral seyahat denemelerine başlar ve bu seyahatler sonucunda mücadele edilmesi güç bir lanetle karşı karşıya kalır. Bir yandan hem dost, hem de düşman olan bir madalyonu üzerinde taşımak zorunda kalan Emily, öte yandan da okulun en popüler basketbol oyuncusu Henry ile iniş çıkışlı bir aşkın yarattığı duygusal zayıflıklarla baş etmek zorundadır.

    On yedi yaşındaki Emine Özge Yıldırım, ilk kitabı 'Madalyon' ile fantastik gençlik romanlarını sevenlere heyecan dolu bir macera sunuyor. Ailesiyle sorunları olan ve gerçek aşkı arayan bir genç kızın, bir anda astral alemin tehlike ve süprizlerle dolu gerçeküstü boyutuna sürüklenişini akıcı bir tarzda anlatan 'Madalyon'u soluk soluğa okuyacaksınız.

    http://www.medyadam.org/madalyon/madalyon.html

     
    Toplam blog
    : 1
    : 1446
    Kayıt tarihi
    : 16.05.10
     
     

    Türkiye'nin yurt çapındaki en genç yazarı Emine Özge Yıldırım profesyonel olarak öğrenci. Amatör ola..