Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Şubat '14

 
Kategori
TV Programları
 

Madcezir'de Yaman gitarını anne evinde unuttu mu?

Madcezir'de Yaman gitarını anne evinde unuttu mu?
 

Star Tv.de oynayan Medcezir dizisinde Yaman, anne evinde gitarını unuttu mu?. 20.bölümde anne evine sırt çantası, elinde küçük çanta ve resimde gördüğünüz gibi, sırtında gitarı ile dönmüştü.

Geçen 23.bölüm başında tekrar Serez ailesinin yanına döndü. Uludağ dönüşü annesini evde bulamamış, Mert, Eylül ve Mira ile köşke döndü. Dönüşte elinde sadece giderken götürdüğü küçük çanta vardı. Sırt çantası ve gitar anne evinde kaldı.

Bu bir kurgu hatası mı? Yoksa montaj hatası mı? Ya da yardımcı Yönetmen Semih Bağcı'nın hatası mı? Ben pek anlamam, ama geçen bölüm dikkatimi çekti gitarın olmayışı. Herhalde Yaman unutmadı. Unuttuysa hatırlatılması gerekirdi. Kurgulayan Serdar Çakular' ın hatası olsa gerek.

Bundan sonraki bölümlerde Yaman gitar çalmak isterse, hay Allah gitarı anne evinde unuttum, diyerek anne evine almaya mı gidecek, hep birlikte göreceğiz.

Ay Yapım gibi ciddi çalışan bir kurum böyle hataları pek yapmaması gerekir. Her hafta bölümleri yetiştirmek için yoğun bir tempoda çalıştıklarını biliyorum. Ama böyle ince detayların da gözden kaçmaması gerekli diyorum.

Twitter da milyonlarca izleyici Medcezir'i takip ediyor. Gördükleri her şeyi, her anı anında dile getiriyorlar. Bazen senarist Ece Yörenç'e öyle garip twitler atılıyor ki, ben bile şaşırıyorum. Bu kadın, senaryoyu mu yazacak, dizinin tanıtımını mı yapacak, ne yapacak, sanki her şey ondan sorulur oldu. Kimi heyecan istiyor, kimi aşk, kimi de macera. 

Yaman ile Mira'nın öpüşme sahnelerini bile tartışır oldular. Yaman (Çağatay Ulusoy) öpüşme konusunda isteksiz kalıyormuş da, tekrar barışanlarda daha bir ihtiraslı öpüşme olmalıymış.

Bir izleyicinin twitinde yazdığı gibi Ece yörenç'e gereksiz, seviyesiz twitler atılmamalı ki, morali bozulmasın, sizlere daha da güzel bölümler yazsın.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever 

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..