Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ekim '09

 
Kategori
Güncel
 

Magazinsel politika

Magazinsel politika
 

MUCİZET-ül MUAZZAMA


AKP nin, TRT yi hakim kılma çalışmaları devam ediyor. TRT vergisinin kapsama alanı genişletiliyor. Neredeyse tüm elektronik eşyalardan ve hatta otomobilden bile TRT vergisi alınacak. Maliye Bakanı, alanı genişletin talimatı verince, yetkililerde genişletmişler. Düdüklü tencereden bile TRT vergisi alınacakmış.

Trabzondaki Sümela Manastırını gezenler, bir freskteki resim karşısında hayrete düşerken, gülme kırizine tutuluyorlarmış. Freskteki resim, şaşırtıcı derecede, Abdullah Güle benziyormuş. Allahtan öyle. Ya, birde Başbakana benzeseydi. Obamanın Amerika ya başkan olmasından daha enteresan olurdu..

Sanatçılar ile Magazinciler fena kapıştı. Sanatçılar, magazincilerin kendilerini sıkıştırıp, rahatsız ettiklerini iddia ediyorlar. Bence biraz haklılar, ama, kaşımada var. Gece kulübüne, önce biri, sonra öbürü geliyor. Yeniliyor, içiliyor. Önce biri, sonra öbürü kapıdan çıkıyor. Birbirlerini tanımıyor havasındalar. Az ilerdeki arabaya koşar adım gidip, biniyorlar. Magazinci bunu ezberlemiş. Saldırıyor. Haksız mı? Bence haklı. Saklayacak şeyiniz yoksa, kol kola gelir, kol kola çıkarsınız. Magazine malzeme olmazsınız. Magazinci, maganda değil. Magazinci, normal olanın değil, anormal olanın peşinde. Sizde normal olursanız, sorun kalmaz.

Hilal Cebeci de, Cem Yılmazın peşindeymiş. Ah! Onunla bir yatsam, başka bir şey istemem diyormuş. Bu kadın, kafayı iyice sıyırtmış. Buradan savcılara suç duyurusunda bulunuyorum. Bu bir cinsel tacizdir. Not: Arkadaşlar Cem Yılmaza benzediğimi söylüyorlar. Acaba, diyorum ki, şey olamaz mı, yani.?.....

İçişleri Bakanı, bu sabah yaptığı basın toplantısında dedi ki: Demokratik hak ve özgürlükler alanını genişletiyoruz. Yani diyor ki. Terör de artık, demokratik bir haktır. Suç değildir. Ve devam ediyor: Muhalefet yalan söylüyor, halkı kışkırtıyor. AKP liler hariç, olanları herkes görüyor. Yalan yok. Halkı kışkırtan DTP ve Kürtler. Bakan diyor ki: Gelenlerin 24 ü, Mahmur kampından, 8 i, Dağdan. Hiç biri hakkında suç duyurusu yok. Bunların PKK lı olması, başlı başına suç değil mi sayın bakan. Terör, meşrulaştı mı? Mahmurdan, sabahın erken saatinde, mahmur bir vaziyette kalkmışlar. Ne giydiklerini, uyku sersemliği ile fark etmemişler, PKK üniformalarını giymişler. Bir Bakan ancak bu kadar bakan olabilir. Bakan diyor ki: Muhalefet bir şey bilmiyor, kulaktan dolma bilgilerle konuşuyor ve ekliyor. “ PKK silah bıraktı diyor. Öte yanda, PKK reisleri diyorlarki: Asla silah bırakmıyoruz. Mücadelemiz devam ediyor. Kim, kulatan dolduruluyor, kİm, yalan söylüyor, sayın Bakan? 70 milyonun, %80 i, mutsuzken, sizi ve AKP lilerİ mutlu eden ne?

Gazeteci Bayramoğlu, bayramı kutlarken diyor ki: Muhalefet sorumsuz davranıyor. Peki, kim sorumlu, PKK ve DTP mi.

Kandil uzmanı, Cengiz Çandara göre, sevinç gösterileri normal. Sevinenler, savaş bitti diye seviniyormuş. Bence öyle değil. Biz yendik, TC ni madara ettik, diye seviniyorlar. Sizde dürüst olun, bu yöndeki sevincinizi ortaya koyun. İki taraflılık olmuyor.

Magazin ile, politika karışımı oldu. Aslında, politika yazmayacaktım, ama olmuyor. Damardan giriyorlar. Stresimi içe atsam, ben de sıyırtacağım.

 
Toplam blog
: 820
: 326
Kayıt tarihi
: 02.10.08
 
 

Nerede, nasıl, ne zaman, umursamıyorum. Bir şekilde dünyadayım, yaşıyorum. Hayatı seviyorum. Tanr..