Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Nisan '13

 
Kategori
TV Programları
 

Mahkum Sen, Hakim Sevdan!!!

Mahkum Sen, Hakim Sevdan!!!
 

Mahkum Sen, Hakim Sevdan,


Kader ansızın kesti düğümü, hıçkırıklarla boğuldu zaman ve sen doğan güneşim, bu gece söndün. Her başlangıcın bir sonu vardı ve sen beni o sonda gördün. Bazen ne zordur sevmek, gözlerini açıp sevdiğinden af dilemek. Ailenden uzak kalmak, bir canın hayatı kurtarmak, sevdiğini de aileden biri gibi görmek. Bir hayatın canını kurtarmak.

Doğrularda kalmaya çabalamak. Bu çaba içinde bir kalbe hapsolmak, öyle bir hapis ki mahkumu sen hakimi sevdan. Seni asacağı günü beklerken gözlerinde, bir damla yaş senden akmasın istersin. Yüreği gözlerinin hükmünde, söylermisin sevdam severmisin beni yinede.

İşte böyledir karadayı gibi  sevmek.

Bir masal içinde meşk etmek, ne güzeldir sevmek. Her gün seni daha fazla sevmesi umudunu beslemek, mum alevi ile yanan yüreğini, kor ateşlerde beslemek. Sevmekse kalbinle yeniden, sevdiğine sahip çıkmak lazım sözlerinle yeniden. Gün olurda kader ayırırsa bizi, sevmişlerdi aşkları gözlerinde gizli.

 

 

Bazen karşı çıkmaktır ailene sevdiğin için. Bazen işinden öteye geçer aşkın. Bazen unutursun kötü anları. Sarmıştır aşk perdesi dört bir yanını. Kararsada yollar ışık olmaktır, sevdiğinin yoluna.

İşte böyledir. Feride gibi sevmek.

Bir peri masalıydı ilişkileri, aralarında yaşadıkları, şimdi herkes bu rüyadan uyandı.

 

Murat sarı

https://twitter.com/muratsari8084

(25.04.2013 ) 

 
Toplam blog
: 52
: 1367
Kayıt tarihi
: 25.11.12
 
 

Düşüncelerimi, hayallerimi, bilgilerimi paylaşmayı seviyorum, dünyaya birbirimizi anlamak çin gel..