Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Temmuz '18

 
Kategori
Sinema
 

Mahsun Kırmızıgül'den Süper Film 'Mucize'den Sonra 'Mucize 2'i Geliyor!

Mahsun Kırmızıgül'den Süper Film 'Mucize'den Sonra 'Mucize 2'i Geliyor!
 

Mahsun Kırmızıgül, bugün attığı bir Tweet ile unutulmaz "Mucize" filminin devamı niteliğindeki "Mucize 2' filminin çekileceği müjdesini verdi. Ve aynen şöyle yazmış.

"Sinemaseverlerin beğenisini kazanan Mucize filminin devamı geliyor. Mucize 2; Avrupa , Türki Cumhuriyetler ve Türkiye’de 1 Mart 2019’da aynı gün vizyona girecek."

Drama türündeki ilk Mucize filmi 2015 Ocak ayında vizyona girmişti. Yönetmenliğini, Senaryosunu ve yapımcılığını Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı film sinamalarda büyük yankı uyandırmış, çok beğenilmişti.

Başrollerini, Talat Bulut, Mert Turak, Mahsun Kırmızıgül, Erdem Yener ve Büşra Pekin oynamıştı. Film vizyona çıkmadan tanıtım filmi ile yazdığım blog yazısı, "Mahsun Kırmızıgül'den yaşanmış gerçek bir aşk hikayesi filmi: Mucize!" (1) Bugüne kadar tam 64201 kişi tarafından okunmuştur.

Mucize 1 Ocak 2015 tarihinde vizyona girmiştir. Ben filmin vizyona çıkması ile seyretmiş, Mert Turak'ın çıkardığı süper oyunculuk performansı çok beğenmiş, yer yer göz yaşları içinde seyretmiştim. Bir blog yazımda da "Mucize / Mert Turak'ın "Aziz" karakteri ile Oscar'lık oyunculuğu!" (2) yazmıştım. Bir filmin başarısında oyuncuların oyun gücünü ortaya çıkarmıştır.

Mucize Film Konusu: Çekimleri İzmir Foça, Uşak, Kars ve Kağızman’a bağlı bir köyde gerçekleştirilen "Mucize" Mahsun Kırmızıgül'ün dördüncü filmi. Kırmızıgül bu kez 1960'lı yıllarda sefalet içinde yaşayan, darbenin içinde debelenen Türkiye’nin panoramasına ışık tutacak. Filmde, fakirliğin hüküm sürdüğü yıllarda, okumayı bekleyen yüzbinlerce çocuğun ve öğretmenlerin hikayesi anlatılıyor. 1960’lı yıllarda darbe döneminde geçen film, Egeli bir öğretmenin (Talat Bulut’un) Anadolu'nun ücra bir köşesine sürgüne gidişini anlatıyor.

 

Şimdiden "Mucize 2"yi merakla bekliyorum! Başarılı olacağını şimdiden inanıyorum..

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 Not: Kaynak Haber Mahsun Kırmızıgül Tweeter sayfası

(1) http://blog.milliyet.com.tr/mahsun-kirmizigul-den-yasanmis-gercek-bir-ask-hik-yesi-filmi--mucize-/Blog/?BlogNo=484645

(2) http://blog.milliyet.com.tr/mucize---mert-turak-in--aziz--karakteri-ile-oscar-lik-oyunculugu-/Blog/?BlogNo=486999

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..