- Kategori
- Haber
- Okunma Sayısı
- 3148
Makatına hıyar kaçıran imam, şimdi açıkta. Ya patlıcan kaçırsaydı? "İmam bayıldı da yemezdik" gari.

"Makatından salatalık çöıkan imam, açığa alındı" Gezetelerden.
Adam üstelik Kayserili. Olay, üstelik de Hacılar ilçesinde geçiyor. Adam, üstelik de imam. İşte o imam efendi, sahurda fenalaşmış. Baygın baygın hastaneye zor yetiştiriyorlar. Müftülük de adamı açığa alıyor. Mesele bu. Ama mesele o değil. Bir bütün olarak parçalanmış vaziyette salatalığın ne işi var orada? Meselenin esası bu. Hele hele imamlar aman ha, bayılmasın. Akla "imambayıldı" geliyor.
Abovvv! Karında şiddetli karın ağrısı, makatta şiddetli kanama, ele güne karşı rezil olma durumları.
Gazeteler haberi, “ Makatından salatalık çıkan imam, açığa alındı” diye verdiler. İyi ki patlıcan sokmamış oraya. Sittin sene imam bayıldı yemezdik valla.!
Eeee, her şeyde bir hıyar (Pardon) hayır vardır. Salata yerine karpuz kabuğu çıksaydı olur muydu? Olmazdı her halde. Zira karpuz, bütün olarak hiçbir yere sığmazdı. İmam efendinin patlıcanla arası iyi değil ki, salatalıkta karar kılmış. Töbe töbe, insana imam bayıldı da yedirtmeyecekler bunlar.
Öyle anlaşılıyor ki, imam efendi, işin vahametini iyi kavrayamamış. Hastanelere gidip rezil olacağına, kısa yoldan kendisi de halledebilirdi. Salatalık kırılıp, içerde mi kaldı? Çıkmıyor değil mi? Öyleyse bir kase yoğurt yeseydi, cacık olurdu ve su gibi akar giderdi. Rezillik de çekmezdi.
EH MAYMUN EFENDİ. HOCA EFENDİNİN SENDEN ÖĞRENECEĞİ ÇOK ŞEYLER VAR.
İşte çoluk çocuğa tecavüz etme zihniyetinin neticeleri bunlar. İnsanoğlu, her bir yerine her bi şey sokar sokarsa, böyle. rezil olur. Bunların yazar kisveli soytarıları, küçük çocuklarla zinadan hapislerde yatardı. Hac’daki ölülerinden kutu kutu viegralar çıkardı. Hac’da viegranın işi ne? Di mi?
Her semtte fetva dükkanı açan hurafeciler yine cirit atıyor. Hani Diyanet, bu hurafelere çeki düzen verecekti? Ama, işlerine geliyor. Büyüğü küçüğü din adına densiz yorumlarda bulunuyor. Namaz kılmayanlara "hayvan" deniliyor, kendi hayvanlıklarına bakılmaksızın.
“Derece makata sokulursa oruç bozulur mu?” Eh, dozajı kaçarsa hastanelik de oluyor baksanıza Ardından da taharette, “ Orta parmak normalinden fazla içeri sokulursa oruç bozulur mu?”diye sorular var.
İmam efendi, salatalık parçalarından aklanıp temizlenip, imamlık görevine dönmelidir. Her Cuma günleri, hayırlı cumalar yerine "hıyarlı Cumalar" denildiğinde, bu ona, iyi bir ders olur.
Salata bu. Tezgahta durduğu gibi durmaz. A mübarek, canın salatalık çektiyse, ağzınla yiyeydin bari Ama, adamın aklı başka yerlerde.
Bir yerde gördüm.maymunun biri, eline geçirdiğini ağzına götürüp yutmadan önce, elindekini makatına götürüp ölçü alıyordu: “ Yersem, bu buradan gerisin geriye çıkar mı?” diye. Ki, ondan sonra midesine indiriyordu.
Biz ne diyelim bu durum karşısında? İmamda bu maymun kadar akıl olsaydı, bu durumlara düşmezdi.
Ört ki, ölem !
Önerilerine Ekle Beğendiğiniz blogları önerin, herkes okusun.

Peki imamın böyle davrandığı durumlarda cemaat ne yapar? esas soru budur! Trajedik bir durumu trajikomik bir dille anlatmışsınız, ironi muhteşem! Emeğinize, dimağınıza sağlık, ölmesi gerekenler ölsün siz yaşayın emmi!
Nizamettin BİBER 27.06.2016 19:53- Cevap :
- Servgili kardeşim Biber. Yazılarınız hep böyle nüanslı ve düşündürücü. Varolun. Sorarsınız cemaat ne yapar diye. Bunu bildiğiniz halde ne diye bana sorarsınız ? Ne mi yapar? Yobaz, alafranga tuvaleti sevmez. Alaturkasını tercih ederek bağırta çağırta def-i hacet yapar. Yaparken de geğirir. Sesi, bütün apartman katlarından duyulur. Çok seslidir, musikaldir. Tonu " Do minördür. Hakkımdaki iltifatlara teşekkür ederim. Blog milletinin kağıt üzerindeki nüfusu dokuz yüz bin. Bunların içinden bir tek bu konuda si,z yorum yaptınız. DİĞERLERİ NEREDE? Di mi? Bir de o var. Meseleye bu yönde bakmak lazımdır derim. Teşekkür eder, sevgiler sunarım 28.06.2016 13:00